Zavirite u Valamarov hotel u koji je uloženo 220 milijuna kuna

Autor: Poslovni.hr , 23. listopad 2014. u 14:08
Foto: Valamar

U svibnju 2015. godine na otoku Sveti Nikola svoja vrata otvara novi Valamar Isabella Island Resort 4* u koji je uloženo 220 milijuna kuna.

U svibnju 2015. godine na otoku Sveti Nikola svoja vrata otvara novi Valamar Isabella Island Resort 4* u koji je uloženo 220 milijuna kuna. Resort je ukupnog kapaciteta od 334 smještajne jedinice (sobe, apartmani, studija).

Otok čine dvije zone, a resort – kažu iz Valamara – nudi različite smještajne mogućnosti, tu su i vanjski bazeni, popločane, betonske, travnate, stjenovite i pješčana plaža označena Plavom zastavom, nekoliko à la carte restorana i barova, a osim toga tu su i wellness centar s unutarnjim bazenom te beauty centar i frizerski studio. Bez obzira na vrstu smještaja, gostima su dostupna sva područja, ponude i usluge na otoku pa tako i profesionalna usluga čuvanja djece kako bi se i najmlađi zabavili uz program u Maro Clubu i Teens Lounge-u.

Valamar Isabella Hotel rezultat je opsežne modernizacije Fortuna Island Hotela i sadrži prostrane sobe s pogledom na vizuru porečkog starog grada, kojom dominira Eufrazijeva bazilika. Valamar Isabella Studios obuhvaćaju različite tipove apartmana okružene mediteranskim raslinjem kao i dvije predsjedničke vile s privatnim bazenima, a smješteni su u obje zone otoka Sveti Nikola, dok se Villa Mare suitovi nalaze u mirnijem dijelu, s pogledom na otvoreno more. Tu je i Valamar Isabella Castle, nekadašnji plemićki ljetnikovac iz 19. stoljeća s luksuznim apartmanima. Otočni resort nudi i ekskluzivne prostore za sastanke i konferencije, različite događaje i vjenčanja.

Inače, Valamar Riviera posjeduje 41 objekt (22 hotela, sedam apartmanskih naselja, dva hostela i deset kampova) u Istri, na otoku Krku i u Dubrovniku. Raspolaže s gotovo 43 tisuće ležajeva u 16 tisuća smještajnih jedinica. Godišnje ostvaruje najveći pojedinačni prihod od turizma među hrvatskim turističkim kompanijama, a u 2013. godini on je iznosio milijardu i 48 milijuna kuna. U visokoj sezoni Valamar Riviera zapošljava oko tri tisuće radnika, od kojih je 40 posto stalno zaposlenih.
 

Na virtualnu šetnju po otoku možete krneuti putem sljedećeg videa:

Komentari (1)
Pogledajte sve

e sad.za obnovu glazbene akademije je potrošeno 200 milijuna kuna a za obnovu cijelog otoka preko poreča 220. znači da je na glazbenoj maznuto barem 100 milja.

New Report

Close