Za pet milijuna kuna obnavljaju se Daruvarske toplice

Autor: Poslovni.hr/Hina , 11. listopad 2017. u 13:58
Foto: Damir Špehar / Pixsell

Cilja projekta je obnoviti zdravstvenu infrastrukturu Daruvarskih toplica u neto površini od 768 četvornih metara, odvojiti zdravstvenu recepciju od komercijalne, ali i modernizirati ugostiteljski dio ponude.

U Daruvarskim toplicama, prvoj hrvatskoj zdravstvenoj ustanovi koja je dobila kategorizaciju tri zvjezdice od Ministarstva turizma, u tijeku su radovi na preuređenju ulaza u vrijednosti od pet milijuna kuna, koji bi trebali biti gotovi do kraja godine, doznaje se u srijedu iz toplica.

 Od tih 5 milijuna kuna, milijun kuna je iz EU fondova, a ostatak iz decentraliziranih te vlastitih sredstava.

 Cilja projekta je obnoviti zdravstvenu infrastrukturu Daruvarskih toplica u neto površini od 768 četvornih metara, odvojiti zdravstvenu recepciju od komercijalne, ali i modernizirati ugostiteljski dio ponude.

Obnovljeni prostor dobit će novi funkcionalni izgled, omogućit će razdvajanje korisnika Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO) od tržišnih, omogućit će se  bolji protok korisnika i povećati standard usluge u ugostiteljstvu, kao i novo zapošljavanje.
 "Ulazni prostor je prostor koji gost najprije vidi i temeljem kojega stječe prvi dojam. Preporuka Ministarstva turizma bila je da se upravo taj prostor uredi", rekao je Marcel Medak, ravnatelj Daruvarskih toplica.

Komentirajte prvi

New Report

Close