U Terme Jezerčica uložit će se 66 milijuna eura

Autor: Poslovni.hr , 14. lipanj 2023. u 12:20
Foto: TOMISLAV MILETIĆ/PIXSELL

Direktor Termi Jezerčica Elvis Pavleković rekao je kako je dosad u Terme investirano sedam milijuna eura, a vizualno najveća investicija je novi dio otvorenog vodenog parka.

U uređenje turističkog kompleksa Terme Jezerčica u Donjoj Stubici do 2027. uložit će se oko 66 milijuna eura, a s nedavno realiziranim investicijama i planovima za iduće razdoblje u utorak se upoznao krapinsko-zagorski župan Željko Kolar. Župan je Terme obišao u društvu njihova novog vlasnika, osnivača tvrtke Rudan d.o.o. Graciana Rudana, koji je naglasio kako je upravo kontinentalni turizam pravi potencijal Hrvatske.

“Ovdje me posebno privukla vrhunska termalna voda, koja je potpuno istog kemijskog sastava kao što je bila i 1974. godine, kada je prvi put uzet uzorak. Dakle, nije došlo do nikakvog fekalnog onečišćenja, a mislim da smo jedine terme koje imaju vlastiti izvor u Hrvatskoj”, objasnio je Rudan. Direktor Termi Jezerčica Elvis Pavleković rekao je kako je dosad u Terme investirano sedam milijuna eura, a vizualno najveća investicija je novi dio otvorenog vodenog parka.

“Krećemo u izgradnju novoga hotela. Ovisni smo o sredstvima NPOO-a, nadamo se da će projekt koji smo napravili proći i da će ga prepoznati Ministarstvo turizma, kako bi ovdje niknuo hotel od 126 soba. Nakon toga u planu je najveći Aquapark na kontinentu”, kaže Pavleković.

Komentirajte prvi

New Report

Close