U Petrčanima se gradi luksuzni hotel za starije vrijedan 2,5 milijuna eura

Autor: Poslovni.hr , 20. listopad 2015. u 11:15
Foto: Dino Stanin / Pixsell

Tvrtka “Izgradnja Domašinec” iz Čakovca gradi objekt nakon što su Malić i partneri kupili staru ruševnu zgradu na petrčanskoj rivi.

Nikola Malić, vlasnik tvrtke "Turizam Petrčane", sa svojim ukrajinskim partenerom, tvrtkom "Best" iz Kijeva, na zapadnoj rivi mjesta Petrčane kod Zadra upravi gradi luksuzni hotel za osobe starije životne dobi. 

Kako piše Slobodna Dalmacija, hotel će imati oko 50 kreveta, osam apartamana, 20-ak soba, ali i sa i svim pratećim sadržajima koje moraju imati i domovi za starije, s tim da je luksuz kojeg će novi hotel pružati gostima biti na razini četiri zvjezdice u svojoj, ali i u hotelskoj kategoriji. 

To znači: restoran koji će imati 150 mjesta u zatvorenom i zatvorenom dijelu, fitness, otvoreni bazen, zatim ambulantu, ljekarnu, poštu, kutke za intimna druženja, kafić, recepciju…

Hotel za seniore još nema ime. Tvrtka "Izgradnja Domašinec" iz Čakovca gradi objekt nakon što su Malić i partneri kupili staru ruševnu zgradu na petrčanskoj rivi nekadašnjeg odmarališta "Sigurnosti" koje je naslijedilo "Adriatic osiguranje". Hotel će na tri etaže imati 1.800 metara kvadratnih površine, između ostalog čak tri lifta za dva kata, zapošljavati će oko 25 djelatnika, a plan je da bude otvoren oko 1.svibnja iduće godine.

Komentirajte prvi

New Report

Close