Početna cijena samo 1 kuna: Više od 40 nekretnina vrijednih 15,5 milijuna kuna prodaje se na dražbi

Autor: Poslovni.hr , 25. travanj 2019. u 09:30
Foto: Dubravka Petrić / Pixsell

S obzirom da u prva tri kruga e-dražbe za ovu imovinu nije bilo interesa, barem ne ostvarenog i od sustava prihvaćenog, zakonodavac je naložio da u četvrtom krugu e-dražbe imovina ide po početnoj cijeni za kunu.

Imovina vrijednosti 15,5 milijuna kuna, 2 milijuna eura, a riječ je o više od 40 nekretnina u Iloku jedinstvenog kompleksa iločkog Razvitka, d.d.-a za proizvodnju i promet građevinskim materijalom u stečaju, u 4. krugu prodaje elektroničke dražbe ide na prodaju po početnoj cijeni od jedne kune, piše Glas Slavonije.

Kako stoji u Fininom pozivu, 4. krug e-dražbe za ovu imovinu počeo je 8. ožujka, u 15:00:00, a završava 29. svibnja, u 23:59:59, dok se ponude elektroničkim putem primaju od 16. svibnja u 00:00:00 sati do 29. svibnja u naznačenom vremenu. S obzirom da u prva tri kruga e-dražbe za ovu imovinu nije bilo interesa, barem ne ostvarenog i od sustava prihvaćenog, zakonodavac je naložio da u četvrtom krugu e-dražbe imovina ide po početnoj cijeni za kunu, u ovom slučaju uz utvrđeni dražbovni korak od 10.000 kuna.

Po kunu su ponuđeni hala, zgrada i dvorište, niz oranica, šuma, vinograda, neplodno glinište, na desecima tisuća četvornih metara, sve u k.o. Ilok.

U e-dražbi mogu sudjelovati samo osobe koje su uplatile jamčevinu, piše Glas Slavonije.

Komentirajte prvi

New Report

Close