Planira se nova gradnja stanova po programu POS-a

Autor: Poslovni.hr , 05. ožujak 2020. u 11:47
Foto: Nikola Ćutuk / Pixsell

Javni poziv ostat će otvoren narednih 60 dana.

Grad Sisak je uputio javni poziv zainteresiranim Siščanima za iskaz interesa u povodu namjeravane gradnje stanova po modelu POS-a, programa društveno poticane stanogradnje.

Kako piše Lokalni.hr, svi građani koji su zainteresirani za kupnju stanova putem Programa POS-a, mogu ispuniti anketni upitnik, koji se nalazi u Gradskoj vijećnici i na internetskim stranicama Grada Siska, i dostaviti ga na e-mail adresu pisarnica@sisak.hr ili osobno u pisarnicu Grada Siska, Rimska ulica 26. Javni poziv ostat će otvoren narednih 60 dana temeljem čega bi se trebalo utvrditi postoji li dovoljno zanimanje za kupnju POS-ovih stanova koji bi se gradili u gradskoj četvrti Zeleni brijeg, u blizini dječjeg vrtića Različak u Lonjskoj ulici.

Nakon što Grad Sisak utvrdi da postoji dovoljan interes za kupnju stanova POS-a, donijet će se odgovarajuće odluke, ugovorit će se s APN-om daljnja realizaciju programa, osigurat će se zemljište za izgradnju stanova te će se objaviti javni natječaj za formiranje liste reda prvenstva za kupnju stana iz Programa POS-a, priopćeno je iz gradske uprave.

Komentirajte prvi

New Report

Close