Nadanu Vidoševiću blokirano i atraktivno zemljište u Pješčanoj Uvali

Autor: Poslovni.hr , 05. lipanj 2018. u 11:50
Foto: Sanjin Strukić / Pixsell

Najpoznatija i medijski najeksponiranija Vidoševićeva nekretnina je imanje sa šumom u Gorskom kotaru.

Nekadašnjem predsjedniku Hrvatske gospodarske komore Nadanu Vidoševiću, protiv kojeg je 2015. godine, u slučaju poznatom pod nazivom Remorker, podignuta optužnica radi izvlačenja novca iz HGK-a i drugih koruptivnih djela, sud je na zahtjev USKOK blokirao čak 26 Vidoševićevih nekretnina. Vrijednost njegove imovine procijenjena je na 38,6 milijuna kuna, piše Glas Istre.

Najpoznatija i medijski najeksponiranija Vidoševićeva nekretnina je imanje sa šumom u Gorskom kotaru, na kojem se uz kuću, koja je upisana kao planinarski dom, na 50 tisuća četvornih metara imanja nalazi i skijalište, teniski teren, konjušnica te umjetno jezero. Nekretninski biznis Vidoševića je svojevremeno doveo i u Istru, pa na podužem spisku njegove imovine ima i nekoliko tisuća kvadrata vrijednog građevinskog zemljišta u Pješčanoj uvali.

Komentari (4)
Pogledajte sve

Lopina odvratna, negdje drugdje bi vec odavno bio na duzem boravku u
bajbukani i bez prebijene pare, al dok ove ” institucije” odrade posao ovdje, on ce nase pare potrositi i spremit na sigurno.
Ko ga vidi na cesti trebao bi ga govnima gadjati, mislim da mu drugo nista ne mozemo ni necemo, fuuj!

Kradan je zbilja bio neumjeren i stjecanju materijalnog blaga. U ratu rješio Dalmacija cement. Nešto ne štima kada nije presuđen do sada i nije mu oduzeto ukradeno. Da sudovi i DORH rade skroz traljavo vec je trebao biti presuđen. Očito da korumpira na sve strane. Ipak se ne bi mjenjao sa Kradanom, nije to baš ugodan život.

Zanimljiva je ova cijena od 27 Kn / m2, po toj cijeni na toj lokaciji ni 1945 nisi mogao kupiti. Pitanje je koliko je oštetio Gospodarsku komoru za tu privatnu cijenu ?

Nedaj se Kradane! Ne dirajte mu Nemiru i medvjeda!

New Report

Close