Mjesto u Hrvatskoj kuće vrijedne i do 100.000 kuna daje za kunu

Autor: Poslovni.hr , 21. veljača 2020. u 10:19
Foto: GettyImages

Natječaj je dostupan na internetskim stranicama Općine i vrijedi do kraja veljače, a svi oni koji nemaju uvjete za povlaštenu kupnju mogu kupiti nekretnine po navedenim cijenama i odabrat će se najviša ponuđena ponuda.

Općina Legrad raspisala je natječaj za prodaju ukupno 19 nekretnina u svom vlasništvu, a početna cijena kreće se od nešto više od 5 tisuća kuna pa sve do 100.000 kuna. No sve te nekretnine, a riječ je o kućama, građevinskom zemljištu i pašnjacima, moguće je dobiti i za samo jednu kunu ako zadovoljavate uvjete natječaja.

Uvjeti natječaja su sljedeći: da ste mlađi od 40 godina, imate najmanje srednju stručnu spremu i stanovnik ste općine Legrad, a ako to niste, u roku od tri godine morate prijaviti boravište u općini. Isto tako, barem jedan od prijavitelja, supružnika ili životnih partnera mora imati stalna primanja.

Natječaj je dostupan na internetskim stranicama Općine i vrijedi do kraja veljače.

“Svi oni koji nemaju uvjete za povlaštenu kupnju mogu kupiti nekretnine po navedenim cijenama i odabrat će se najviša ponuđena ponuda. No u sklopu mjera za poboljšanje demografske slike naše općine moguće je do nekretnina doći i po cijeni od jedne kune. No to uključuje i neke uvjete, a najvažniji od svih je da ljudi koji kupe tu nekretninu u njoj planiraju živjeti i ostanu u našoj općini”, rekao je načelnik Ivan Sabolić, prenosi Podravski.

Komentirajte prvi

New Report

Close