Kerumu d.o.o. u stečaju preostale samo četiri nekretnine, objavljen popis

Autor: Poslovni.hr/Hina , 31. svibanj 2023. u 14:19
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

U dosadašnjoj stečajnoj prodaji nekretnina Kerumove tvrtke, prodana je svinjogojska farma u Drnišu i ”Laguna’.

Stečajna upraviteljica Keruma d.o.o objavila je popis nekretnina koje čine preostalu stečajnu masu te tvrtke među kojima su zemljišta u Lori i Supetru, poslovni objekt i zemljište u Drnišu te spremišta u Zadru ukupne procijenjene vrijednosti od oko 160.000 eura.

U izvješću se navodi i da je posljednja prodana nekretnina bilo zemljište ispred zgrade na Trgu kneza Višeslava u Zadru od 118 četvornih metara koje je prošlog tjedna bilo predano kupcu koji je za tu nekretninu platio gotovo 19.000 eura.

Najskuplja preostala nekretnina Keruma u stečaju jest zemljište u Lori kojem je procijenjena vrijednost 66.361 euro, slijedi zemljište u Supetru s cijenom od oko 61.000 eura te nekretnine u Drnišu i Zadru vrijedne 23.228 odnosno 8805 eura.

U dosadašnjoj stečajnoj prodaji nekretnina Kerumove tvrtke, prodana je svinjogojska farma u Drnišu i ”Laguna”, nekretnina u sklopu nekadašnjeg drniškog Mesoprometa te stan od 23 četvorna metra u zgradi na Trgu kneza Višeslava u Zadru koji je bio procijenjene vrijednosti 1.713.026 kuna, a prodan je za nešto više od 217.000 eura.

Prodaja te Kerumove nekretnine u Zadru uslijedila je nakon što je Trgovački sud u Splitu donio rješenja kojima se tri nekretnine Keruma d.o.o u stečaju predaju u posjed tvrtki Coast d.o.o. kojoj je direktor Kerumov nećak Igor Sapunar.

Tvrtki Kerumova nećaka dosuđen je poslovni prostor i mali stan kod splitskog HNK gdje je bila trgovina “Kerum” i poslovni prostor od 64 kvadrata u prostoru lokala ‘’Lažni svjedok’’ u zagrebačkoj Amruševoj ulici.

Osim toga, Coast. d.o.o. preuzeo je u posjed dvorište, kuću i studenac te, kako se navodi, prirodno neplodno zemljište od oko 1900 četvornih metara u Milni na otoku Braču.

Komentirajte prvi

New Report

Close