Horvatinčić prodaje jedno od najskupljih imanja u državi: Ima bazen, golf igralište, vinski podrum, pse čuvare…

Autor: Poslovni.hr , 19. svibanj 2023. u 09:55
Foto: Eurovilla/screenshot

Središnji dio prostranog imanja Brdo zauzima glavna kuća, ukupne površine oko 2.500 četvornih metara.

Prodaje se velebno zdanje osuđenog poduzetnika Tome Horvatinčića u Samoboru, a za prodaju nekretnine zadužena je agencija Eurovilla koja nije oglasila cijenu pa smo ih zvali, piše 24sata.

– Ne znam kolika je cijena nekretnine, vlasnik je nije odredio. Ako je netko zainteresiran može doći vidjeti i dati ponudu. Cijena je na upit, traži se netko kome bi ova nekretnina odgovarala – rekao je za 24sata Sergio Serdarušić, agent zadužen za prodaju nekretnine.

Na stranici Euroville u opisu nekretnine stoji kako se Vila Brdo svrstava u najljepše stambene objekte u Hrvatskoj, a cjelokupno imanje prostire se na površini od oko 27.731 ččetvornih metara građevinskog zemljišta.

Foto: Eurovilla/screenshot

Središnji dio prostranog imanja Brdo zauzima glavna kuća, ukupne površine oko 2.500 četvornih metara.

‘Vrhunac luksuza’

Intimne prostorije kuće, uređene u de lux kategoriji, tvore master bedroom, prostrana kupaonica i dizajnirani garderobni ormari izrađeni po mjeri i od najkvalitetnijeg drva.

Foto: Eurovilla/screenshot

U sklopu glavne kuće suvremeno je opremljena profesionalna kuhinja, kapacitirana za pripravu hrane za velika društva. Rashladni uređaji, sušionica sira i pršuta s podešenom temperaturom, posuđe i pribor za pripremu hrane ukazuju na to da je kuhinja osposobljena za najveće kulinarske pothvate.

Za goste je predviđen smještaj u apartmanima u kategoriji hotela s pet zvjezdica, s prostranim sobama opremljenima vrhunskim namještajem i sa sanitarnim prostorijama u kojima su zidovi obloženi žućkastim i bijelim oniksom, a dizajnerske sanitarije i prvorazredni toaletni accessoires ukazuju na touch of class.

U donjem dijelu parcele gospodarska je zgrada u kojoj su smješteni strojevi i alati potrebni za obradu i njegovanje vrtova, voćnjaka, vinograda, travnjaka i cvjetnjaka, od traktora i kosilice do stroja za čišćenje snijega. O besprijekornom izgledu cijelog imanja brine se stručno osposobljeno osoblje kojem je osiguran smještaj na katu zgrade površine oko 500 ččetvornih metara.

Zaštićeno od provale

Cijelo imanje opremljeno je sofisticiranom zaštitom protiv provala ili ometanja privatnosti, od portira u kućici na ulazu do sigurnosnih kamera, alarma, svjetlosnog nadzora i elektronskog sustava dojave povezanog s policijskom postajom u Samoboru i zaštitarskom službom. Domaćini i posjetitelji mogu se osjećati potpuno zaštićenima od bilo kakvih ometanja ili pokušaja nepozvanog ulaska na imanje. Psi čuvari smješteni su u zasebnom ograđenom prostoru i dio su sigurnosnog sustava imanja.

Foto: Eurovilla/screenshot

U neposrednoj je blizini gospodarske zgrade golf teren s dvije rupe (golf driving range), opremljen tako da se na njemu može igrati danju i noću.

Domaćinima i njihovim gostima na raspolaganju je i rekreativno- njegovateljski dio kuće, u kojem je prostrani bazen na rubu kojeg je veliko platno za filmske projekcije i gledanje televizijskog programa, fitness dvorana s najmodernijim spravama za tjelovježbu, prostorija za masažu i kozmetičke tretmane i turska kupelj.

Vila Brdo ima vinski podrum površine oko 300 ččetvornih metara, ukopan ispod vinograda u kojem su agronomskom preciznošću zasađeni trsovi sivog pinota i zelenog silvanca, zaštićeni posebnim mrežama.

U podrumu se hladnom fermentacijom proizvodi oko 3500 boca Sivog Pinota i Zelenog Silvanca, koje nisu namijenjene za komercijalnu uporabu. U sklopu podruma je i impresivna enoteka arhivskih vina.

Vilu i oglas možete pogledati ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close