Globalni konzultanti za nekretnine stigli u Hrvatsku

Autor: Marta Duić , 09. svibanj 2019. u 15:28
Predrag Tutić. direktor društva

Hrvatsko tržište bilježi značajan investicijski volumen, kažu iz tvrtke koja u svijetu zapošljava 51.000 ljudi.

Američki Cushman&Wakefield, vodeća svjetska tvrtka koja klijentima pruža savjetodavne i operativne usluge u području nekretnina, proširila je ekskluzivnu suradnju s društvom CBS International radi ulaska na hrvatsko tržište. 

U pitanju je tvrtka koja već pokriva regionalna tržišta Srbije, Makedonije i Crne Gore kroz ekskluzivne partnerske odnose, savjetujući vlasnike, investitore te ostale sudionike tržišta o svakom aspektu njihovih strategija u nekretninama. "Hrvatsko tržište nekretnina bilježi značajan investicijski volumen, a rastuća potrošnja, gospodarski rast i razvoj turizma motiviraju međunarodne tvrtke na širenje poslovanja u Hrvatsku.

Kombinirajući naše lokalno znanje s međunarodnim iskustvom i stručnom potporom globalnog lidera, zadovoljit ćemo sve potrebe naših klijenata, pomažući im u jačanju poslovnih ciljeva", kaže Predrag Tutić, direktor društva Cushman&Wakefield CBS International za Hrvatsku. 

Godinu dana nakon što su ušli u partnerstvo sa CBS Internationalom, liderom na srpskom tržištu nekretnina, nastavili su ekspanziju u regiji, a prva na listi je Hrvatska, u Zagrebu.  "Iako smo u Hrvatskoj aktivni već duži niz godina, ova nova suradnja nas pozicionira na jedinstven način te nam omogućava ostvarivanje vrhunskih rezultata u svim ključnim uslugama i to u skladu s očekivanjima na međunarodnoj razini", poručuje Jonathan Hallett, voditelj za središnju i istočnu Europu u Cushman& Wakefieldu.

Ta tvrtka kao jedna od vodećih u sektoru broji 51.000 zaposlenika i u više od 70 zemalja vlasnicima i investitorima pomaže optimizirati vrijednosti nekretnina. Među najvećim su tvrtkama specijaliziranim za komercijalne usluge povezane s nekretninama uz prihode od 8,2 milijarde dolara. 

Komentirajte prvi

New Report

Close