FOTO: Zagrebačka Importane Galleria postaje poslovno, modno i gastro odredište

Autor: Poslovni.hr , 05. listopad 2017. u 12:20
Foto: Press

Preuređeni centar ponudit će velik broj novih prodajnih prostora , a glavna karakteristika novih trgovina bit će suvremeni dizajn interijera koji slijedi posljednje svjetske trendove.

Importanne Grupa je u lipnju ove godine započela s obnovom unutrašnjosti Importanne Gallerije, a u procesu su značajni zahvati na reorganizaciji i redizajnu interijera. Novi koncept koji je primijenjen u obnovi Gallerije značajno je „otvorio˝ prostor, odnosno značajna je pozornost posvećena postizanju prozračne atmosfere i modernizaciji izgleda interijera.

Tako će nakon punih 20 godina Importanne Galleria doživjeti prvi značajniji makeover, a to znači promjenu koncepta iz malog gradskog trgovačko-poslovnog centra u business centar s naglaskom na poslovno, modno i gastro odredište. Ideja vlasnika je ponovno oživjeti lokaciju koja se naslanja na Iblerov trg, Martićevu i Vlašku ulicu i od tog dijela napraviti prepoznatljivu poslovnu zonu s kvalitetnim uredskim prostorima i trgovačkim sadržajima. 

Importanne Galleria prepoznatljiva je i po garaži na 4 etaže, a obnovom centra uvest će se još napredniji parkirni sustav. Procjenjuje se kako će svi radovi koji su predviđeni na interijeru Importanne Gallerije biti završeni do studenog ove godine. Najveću preobrazbu doživjet će etaža -1 koja će se oplemeniti novim CENTRO food court-om i a la carte restoranom sa preko 100 sjedećih mjesta s raznovrsnom gastro ponudom te proširenjem dm trgovine na preko 500 m2 

Preuređeni centar ponudit će velik broj novih prodajnih prostora, a glavna karakteristika novih trgovina bit će suvremeni dizajn interijera koji slijedi posljednje svjetske trendove. Više od 1000 četvornih metara bit će prenamijenjeno u moderne poslovne prostore, dok će posebna atrakcija preuređenog centra bit će moderni prostor za bowling i provođenje slobodnog vremena.

Projekt su osmislili i vodili: Nives Zovko (članica uprave Importanne Grupe), Danijela Grmoja (voditelj marketinga Importanne Grupe) i Otto Klasić (projektni menadžer). Interijer potpisuju arhitekti Zrinka Grosek, Mirta Rusan i Lada Vlainić iz arhitektonskog ureda Ars tema. 

Komentirajte prvi

New Report

Close