FOTO: “Srce” Opatije više neće biti ruglo: Hotel Paris dobio novog vlasnika

Autor: Poslovni.hr , 25. rujan 2017. u 10:05
Foto: Goran Kovačić / Pixsell

Hotel Paris će konačno zablistati u punom sjaju.

Zdravko Josić, osječki poduzetnik koji zadnjih dvadesetak godina uspješno posluje na različitim lokacijama u Opatiji, novi je vlasnik hotela Paris. Kako je Novom listu potvrdio Josić, koji trenutačno vodi Automat klub i Wine bar Stephanie u hotelu Imperial, kupoprodajni ugovor s dosadašnjim vlasnikom, tvrtkom In-Mar iz Varaždinskih toplica je potpisan i stoga najavljene javne dražbe neće biti.

Hotel Paris će, vjeruje novi vlasnik koji ima ambiciozne planove i viziju za budućnost, nakon što je dugi niz godina bio zatvoren, te je propadao i svrstavao se među najzapuštenija mjesta u Opatiji, konačno zablistati u punom sjaju.

– Odlučio sam se za ovaj korak, jer sam osjetio da je vrijeme da svoje planove realiziram na jednom mjestu, na lokaciji koju smatram izuzetnom i pravim »srcem« Opatije, a to je hotel Paris. Osim toga, već mi je bilo dosta seljakanja iz jednog prostora u drugi, te neizvjesnosti i plaćanja zakupnine. Ova će investicija biti napravljena kako treba i konačno će mi omogućiti kontinuitet u poslovanju na istom mjestu – otkrio je Josić.

Komentirajte prvi

New Report

Close