FOTO: Rijetko se viđa ovakav oglas – Prodaje se stan u Dubravi, a stan je u garaži

Autor: Poslovni.hr , 26. veljača 2021. u 10:37
FOTO: Njuškalo

Prodaja ovog stana koji se nalazi u garaži u Donjoj Dubravi začudila je mnoge. Vlasnik prodaje stan, prima samo gotovinu, a moguća je i zamjena za drugu nekretninu na otoku Braču…

Na Njuškalu se u četvrtak pojavio jedan vrlo neobičan oglas. Naime, riječ je o trosobnom stanu površine 50,00 metara kvadratnih koji se nalazi u Donjoj Dubravi.

Stan se, pišu 24sata, prodaje namješten, novo uređen za cijenu od 446.845 kn. Kada naletite na ovaj oglas ili kada uđete u njega na prvu izgleda kao svaki drugi stan. No, ono što je ‘specifično’ kod ovog stana je to što se on nalazi u garaži. Da, u garaži. Uvjerite se sami.

24sata

24sata

Kako se navodi u oglasu – stan je 100% siguran, građen je od betona i armiranog željeza, u od prijašnjih potresa nema nikakvih oštećenja. U papirima je naveden kao poslovni prostor, no prostor je ipak prenamijenjen u stan sa 3 manje sobe, dnevni boravak sa kuhinjom, kupaona i wc.

24sata

Vlasnik prodaje ovaj stan, a za njega traži samo gotovinu ili zamjenu za zemljište u Zagrebu u Gračanima ili za nekretninu na otoku Braču (Supetar, Mirca, Sutivan, Splitska, Postira, Bol).

24sata

Ovaj neobičan stan nadasve je vrlo zanimljiv jer ide u krug, a ako vam zatreba parking možete ga pronaći odmah ispred stana. Barem ćete uvijek naći mjesta.

24sata

Ulazna vrata i prozor gledaju na garažu gdje auti prolaze.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Oglas je korektniji od mnogih “prilika”. Čovjek uredbo poslikao i objavio gdje je stan pa kome paše…

New Report

Close