FOTO: Gradonačelnik Bandić otvorio luksuzni kompleks na Sveticama

Autor: Poslovni.hr , 30. svibanj 2016. u 09:46
Foto: Tomislav Miletić / Pixsell

Riječ je o kompleksu bazena s velikim olimpijskim bazenom, malim bazenom za rasplivavanje i bazenom za obuku plivača i djecu.

Gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić otvorio je danas ujutro bazen na Sveticama.

Kako smo ranije pisali, bazen na Sveticama, smješten neposredno uz zapadnu tribinu Dinamova stadiona, tako je, nakon sedam godina gradnje, na usluzi građanima. Riječ je o kompleksu bazena s velikim olimpijskim bazenom, malim bazenom za rasplivavanje i bazenom za obuku plivača i djecu. 

Uz bazenski kompleks moći će se igrati odbojka na pijesku ili šah s velikim figurama. Djeca će imati svoje igralište, a ugradit će se i ploha s prskalicama, kao u toplicama. 

Na krovu iznad svlačionica bit će tereni s umjetnom travom za stolni tenis, mali nogomet i košarku. Ispod tribina građanima će na raspolaganju biti solarij, jacuzzi, saune, masaža te mali bazen s ledenom vodom. U podrumu će biti teretana i fitness dvorana.

Uz tribine na otvorenoj etaži, s koje će se vidjeti cijeli bazen, građanima će na usluzi biti kafić s drvenom terasom i pogledom prema parku Maksimiru. S druge strane terase bit će sunčalište, također s drvenim podom. 

Otvorenjem bazena na Sveticama Zagrepčanke i Zagrepčani su dobili četvrti natkriveni bazen u gradu, uz bazene u Travnom, Domu sportova i na Jarunu. Sljedeći bazenski kompleks trebao bi se graditi u Španskom, a do jeseni trebali bi se završiti i školski bazeni u Sopnici i Iveru.

Komentari (2)
Pogledajte sve


Usput kad je hsu prikupljao potpise protiv poskupljenja zdravstvenih usluga najam suncobrana se uredno naplatio a umjesto štanda morao se nositi stol iz sjedišta stranke.

Zbog cega se politickim strankama ne bi naplacivao najam suncobrana i standova?

Teško je naći ovakvog gradonačelnika koji se toliko žrtvuje za svoje građane, odvaja od svojih primanja da bi nama bilo bolje a ako mu nebo bude naklonjeno još će i Karamarku pomoći da nas vodi u bolju budućnost (sve ovisi koliko će zastupnika uspjeti kupiti).Nekako je potiho prošlo pitanje o sufinanciranju pohoda Markićke ali to ionako nije kažnjivo samo za neke. Usput kad je hsu prikupljao potpise protiv poskupljenja zdravstvenih usluga najam suncobrana se uredno naplatio a umjesto štanda morao se nositi stol iz sjedišta stranke.

New Report

Close