Država nudi u zakup poslovne prostore na top lokacijama

Autor: Poslovni.hr/Hina , 15. lipanj 2019. u 09:57
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Natječaj za zakup poslovnih prostora u državnom vlasništvu, kojim se u zakup nudi 16 poslovnih prostora na lokacijama u središtu Zagreba, dva u Osijeku i jedan u Rijeci objavljen je u subotu, a Državne nekretnine d.o.o. ističu da je u Zagrebu riječ o top lokacijama.

U ponudi su poslovni prostori od 30-tak do 200-tinjak m2, početne mjesečne zakupnine istaknute su u Javnom pozivu, a ovisno o prostoru iznose od 1.600,00 do 10.000,00 kuna.  Ugovor o zakupu sklapa se na rok od 10 godina s ponuditeljem koji je ispunio uvjete natječaja i ponudio najviši iznos zakupnine.  

Sudjelovati na natječaju mogu pravne osobe te fizičke osobe koje imaju registrirani obrt ili obavljaju samostalnu profesionalnu djelatnost. Poslovni prostori se daju u zakup u „viđenom stanju“, a pogledati se mogu od 26. lipnja do 1. srpnja 2019. prema rasporedu iz Javnog poziva.

 Rok za podnošenje ponuda je do 12 sati  5. srpnja. 2019., a dostavljaju se na adresu Državnih nekretnina d.o.o. Planinska 1, Zagreb. 

Zakupom poslovnih prostora na rok od 10 godina omogućuje se višegodišnja sigurnost poslovnim subjektima u obavljanju djelatnosti na top pozicijama u gradu dok se istovremeno državna imovina stavlja u  višegodišnju funkciju, ističu Državne nekretnine. 

Popis oglašenih poslovnih prostora, raspored pregleda i uvjeti natječaja objavljeni su u Javnom pozivu za zakup poslovnih prostora u vlasništvu Republike Hrvatske 2/19.  

Kako se navodi na priopćenju, oglašene poslovne prostore s fotografijama kao i Javni poziv s uvjetima može se pronaći na:

http://www.hr-nekretnine.hr/natjecaj-2019-2.html

Komentirajte prvi

New Report

Close