600 milijuna kuna vrijedna investicija zaposlit će 100-ak ljudi

Autor: Poslovni.hr , 28. svibanj 2018. u 12:15
Foto: Duško Marušić / Pixsell

Luksuzno hotelsko zdanje koje niče na mjestu negdašnjeg hotela Park najveće je Adrisovo pojedinačno ulaganje u turistički dio njihova poslovanja, okupljen u Maistri.

Dovršetak izgradnje Grand Park Hotela kojim će Adris grupa zaokružiti svoju vrhunsku hotelsku ponudu u Rovinju, očekuje se do kraja godine, ali prije toga, još za trajanja ovoljetne sezone, trebali bi biti otvoreni šetnica te potpuno rekonstruirana ACI marina podno hotela, piše Glas Istre.

Kaskadno zdanje budućeg hotela stiglo je do svih svojih šest etaža, ukopano visoko u brdo ponad mora vidi se sa svake točke u starom gradu, s mora i kopna. Turistička sezona zaustavila je bučne vanjske radove pa su se građevinari posvetili unutarnjem opremanju hotela koji će nositi oznaku 5*. Najveća ovogodišnja investicija u hrvatskom turizmu, vrednija od 600 milijuna kuna, prema tvrdnjama iz Adrisa, drži se planiranih rokova. Građevinski radovi traju od listopada prošle godine.

Luksuzno hotelsko zdanje koje niče na mjestu negdašnjeg hotela Park najveće je Adrisovo pojedinačno ulaganje u turistički dio njihova poslovanja, okupljen u Maistri. Adris je do sada u turistički dio svog posla uložio četiri milijarde kuna, a u sljedeće tri godine planira još gotovo dvije milijarde investicija. Cilj im je, vele, imati više od 90 posto smještajnih kapaciteta na razini četiri i pet zvjezdica, čime žele privući goste više platežne moći. Ovim projektom zaokružit će uređenje ekskluzivne hotelske zone Monte Mulini s hotelima Monte Mulini, Lone i Eden te šetnicom Mulini Beach, dostupnom svim gostima i građanima Rovinja.

Kada se otvori Grand Park Hotel, zaposlit će stotinjak ljudi. 

Komentirajte prvi

New Report

Close