Znate li za što služe izbočine na poklopcima čaša iz McDonald’sa?

Autor: Poslovni.hr , 26. svibanj 2023. u 11:28
Foto: McDonald's

U komentarima su se oglasili i zaposlenici ovog lanca brze hrane, rekavši da ovo pravilo varira od poslovnice do poslovnice.

Jeste li se nekada pitali čemu služe izbočine na poklopcima čaša iz McDonald’sa? One imaju jasnu ulogu o kojoj mnogi nisu razmišljali, piše Klixba. 

Fanovi ovog popularnog lanca brze hrane iznenadili su se nakon što su na društvenim mrežama saznali pravu funkciju ovih izbočina. Naime, ove izbočine služe kako bi označili koje se piće nalazi u vašoj čaši.

Konkretnije, oni označavaju nalaze li se u čašama nalaze standardna Coca Cola, Zero ili dijetalna. Iako to kupcima ne znači mnogo, ova funkcija uveliko pomaže zaposlenicima kako bi znali koje piće daju kupcima.

Neke ljude je zanimalo kako zaposlenici određuju koju će izbočinu pritisnuti. Navodno, izbočine predstavljaju brojeve jedan i dva. Ako je pritisnuta samo jedna izbočina, to predstavlja da treba servirati dijetalno piće.

U komentarima su se oglasili i zaposlenici ovog lanca brze hrane, rekavši da ovo pravilo varira od poslovnice do poslovnice. Tako neki nasumično biraju koju će izbočinu pritisnuti kako bi označili dijetalnu Colu, a ako se radi o Coli Zero onda pritisnu sve izbočine.

Komentirajte prvi

New Report

Close