Zdrava Krava slavi rođendan i nagrađuje svoje čitatelje!

Autor: Objava za medije , 18. rujan 2013. u 09:52
Ilustracija

Portal Zdrava Krava već pune četiri godine svojim čitateljima donosi brojne zabavne i korisne sadržaje, kroz svoje rubrike, tekstove, alate i kvizove razotkriva pojam zdravog života i unosi ga u vašu svakodnevicu.

Portal Zdrava Krava već pune četiri godine svojim čitateljima donosi brojne zabavne i korisne sadržaje, kroz svoje rubrike, tekstove, alate i kvizove razotkriva pojam zdravog života i unosi ga u vašu svakodnevicu. Uz stručne i pouzdane savjete iz područja nutricionizma, psihologije, ekologije i fitnessa donosi i sadržaje poput personaliziranih interaktivnih alata – a sve u cilju pospješenja kvalitete života svojih posjetitelja. Omogućuje da čitanje i bavljenje temama iz područja zdravlja, vitalnosti, psihologije te ekologije protekne u dobroj atmosferi, a zdrav način života postane dio vašeg životnog stila. Ovim putem zahvaljujemo svim našim čitateljima na vjeronsti i podršci te vas pozivamo da nas pratite i dalje jer pripremamo brojne novitete i sadržaje!

Uključite se u Rođendanski tjedan Zdrave Krave i osvojite vrijedne nagrade!

Rođendanski tjedan započeo je darivanjem nekih od najvjernijih čitateljica portala. Maja Prkić i Andrea Bakanji prve su registrirane korisnice Zdrave Krave koje i danas aktivno sudjeluju na portalu. Njihovu vjernost nagradili smo noćenjem za dvije osobe u Liburnia Riviera Hotelu s 4 zvjezdice u Opatiji. Kako su reagirale na iznenađenje pronađite ovdje.

Osvojite wellness pakete za dvoje!

U suradnji s Relaxino portalom pripremili smo vam još divnih iznenađenja! Dvoje sretnih čitatelja osvojit će wellness pakete za dvije osobe, a sve što trebate napraviti je poslati priču na temu "Zašto volim Zdravu Kravu?" na mail info@zdravakrava.hr.  Napišite nam zašto volite čitati naš portal, koje su vam najdraže teme i rubrike i podijelite svoja iskustva. Dvije najbolje priče objavljujemo na portalu, a njihove autore vodimo u turističko selo Vuglec Breg i u Motovun na idiličan odmor za dvoje. Svoje priče šaljite sve do 24. rujna, a detalje o natječaju potražite ovdje.

Rođendanski tjedan ne može biti potpun bez zabavnog rođendanskog kviza! Uključite se, odgovorite na tri pitanja o portalu Zdrava Krava i osvojite wellness užitak za dvoje u hotelu Villa Magdalena i slovenskom hotelu Golte! Ponovno nagrađujemo dva sretna dobitnika, a njihova imena izvlačimo putem slučajnog odabira!. Detalje o nagradama i kviz pronađite od četvrtka, 19.09. na portalu Zdrava Krava, a uključiti se možete sve do srijede, 25. rujna. Sretno svima!

Proslavite rođendan sa Zdravom Kravom, uključite se  i osvojite vrijedne nagrade!

 

Komentirajte prvi

New Report

Close