Maslac je namirnica koju često koristimo u pripremi hrane, pogotovo ako mijesimo tijesto ili radimo kolače i torte. Sigurno ste do sada nekoliko puta pročitali da je ako želite da vam pecivo i slastice uspiju iz prvog pokušaja bitno da sastojci budu sobne temperature.
Što se događa ako ste zaboravili izvaditi maslac na vrijeme iz hladnjaka? Ništa, jer pomoću jednostavnih trikova možete dostići sobnu temperaturu za čas posla. U nastavku teksta pročitajte kako to napraviti na najlakši način, piše B92.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu