VIDEO: Vlasnik nije mogao vjerovati što su mu podstanari napravili nakon 8 mjeseci boravka u stanu

Autor: Poslovni.hr , 16. svibanj 2024. u 10:49
Foto: TikTok

Ormari su bili prepuni pokvarene hrane, smeća i oštećenih aparata poput hladnjaka i perilice suđa.

Priča jednog vlasnika stana naglašava koliko iznajmljivanje stanova može biti profitabilno, ali i puno izazova. Nakon što su se podstanari iz pakla iselili nakon 8 mjeseci boravka, vlasnik je doživio jeziv prizor devastiranih prostorija. Odlučio je podijeliti svoje iskustvo na društvenim mrežama kako bi upozorio druge vlasnike koji se oslanjaju na iznajmljivanje stambenog prostora u svrhu zarade, prenosi Klik.

“Vidite ove podove, prepuni su prljavštine. Na prvi pogled možda ne izgledaju tako loše”, komentirao je vlasnik. No, ubrzo je shvatio da je stan bio potpuni kaos i uništenje. Parket je bio prekriven izmetom i mokraćom, kreveti su bili mokri i prljavi, zidovi su bili demolirani, a namještaj je bio prekriven plijesni s oštećenim policama i vratima. Na plafonu su bili vidljivi tragovi muha”, naglasio je prije nego što je nastavio s razgledavanjem.

@arek.swider Room tour po 💩💩 mieszkaniu 🥹🥹🥹#wynajem #najem #mieszkanie #lokatorzy #syf ♬ dźwięk oryginalny – Arek.Świder

“Kuhinja nije bila u boljem stanju. Ormari su bili prepuni pokvarene hrane, smeća i oštećenih aparata poput hladnjaka i perilice suđa. Čak je bila i rupa na indukcijskoj ploči. Pitam se kako je netko mogao živjeti u takvim uvjetima”, dodao je vlasnik.

Komentirajte prvi

New Report

Close