Naranče su mnogima drago voće sve dok ne dođe do faze guljenja. Ponekad su savršeno slatke i sočne, a u nekim su slučajevima kaša bez imalo okusa, a da biste to uopće saznali, trebate ih oguliti – točnije izboriti se s njihovom debelom korom. Iako se klementine i mandarine lakše gule, i nakon njih će vam ostati komadići kore posvuda, uključujući i ispod noktiju, piše Lifehacker.
No, postoji bolji način za guljenje naranče – onaj koji ne uključuje kotrljanje voća po stolu ili zabadanje noktiju kroz njegovu čvrstu koru.

Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu