Uz ovaj viralni trik ogulit ćete naranče bez puno muke

Autor: Poslovni.hr , 11. veljača 2023. u 08:01
Foto: Unsplash

Postoji bolji način za guljenje naranče – onaj koji ne uključuje kotrljanje voća po stolu ili  zabadanje noktiju kroz njegovu čvrstu koru.

Naranče su mnogima drago voće sve dok ne dođe do faze guljenja. Ponekad su savršeno slatke i sočne, a u nekim su slučajevima kaša bez imalo okusa, a da biste to uopće saznali, trebate ih oguliti – točnije izboriti se s njihovom debelom korom. Iako se klementine i mandarine lakše gule, i nakon njih će vam ostati komadići kore posvuda, uključujući i ispod noktiju, piše Lifehacker.

No, postoji bolji način za guljenje naranče – onaj koji ne uključuje kotrljanje voća po stolu ili  zabadanje noktiju kroz njegovu čvrstu koru.

U videu objavljenom na popularnoj društvenoj mreži korisnik TikToka kevglbach spaja video lolwutalan, koji oboje pokazuju najbolji način “guljenja” naranče. Najprije prerežite naranču na pola, zatim uzmite jednu od tih polovica i okrenite je naopako. Dok gurate poleđinu naranče, plod će procvjetati, što ga čini lakim za vađenje i jelo.

Foto: Unsplash

Ipak, jedan od komentatora na TikToku kaže da ne funkcionira dobro s “tvrdim svježim narančama”, no ako pali s ostalim tipovima naranča, klementinama i mandarinama možda ćete zahvaljujući ovom triku početi dodavati više agruma u svoju dnevnu prehranu.

Komentirajte prvi

New Report

Close