Uskoro 3. Dan kreativnog biznisa: Neuspjeh je često put do – uspjeha!

Autor: Objava za medije , 18. lipanj 2013. u 12:05
Press foto

Za uspjeh je vrlo često potreban – neuspjeh, naučili su nas mnogi danas slavni poduzetnici.

Za uspjeh je vrlo često  potreban – neuspjeh, naučili su nas mnogi danas slavni poduzetnici. Mnogi su pokrenuli projekte koji su zbog razno raznih prepreka propali, no to ih nije spriječilo da pronađu novu snagu i ideje, krenu u nove projekte i postanu iznimno uspješni. Neuspjeh nas doista može itekako puno toga naučiti i upravo iz tog smo razloga 3. Dan kreativnog biznisa odlučili posvetiti ovoj poduzetnicima bliskoj temi.

Dragan Munjiza, nekadašnji direktor Atlantic Grupe, Gastro Grupe i predsjednik uprave Konzuma, danas uspješan konzultant, ispričat će kako je poslovao sa ljudima koji nisu uspjeli i objasniti zašto neki projekti neupijevaju, koliko god se trudili, dok drugi odmah postižu uspjeh.  Inga Lalić, vrhunska stručnjakinja za prodaju i business coach i vlasnica tvrtke Re-forma, otkrit će nam kako koordinira veliki prodajni tim i s kojim se uspjesima i neuspjesima susreće na svom poslovnom putu. Ljudmila i Maja, mlade cure poznate po svom brendu tenesica Shuz, koje oslikavaju na vrlo kreativan način otkrit će nam koliko je teško bilo pojavit se na brojnim fashion weekovima i osvojit tržište. Ivana Maras Pezer, direktorica i vlasnica poznate kompanije Maras, ovlaštenog zastupnika brenda Samsonite u Hrvatskoj iz prve će nam ruke reći koliko je zahtjevno voditi brojne trgovine u svakom shopping centru u Zagrebu i u svim većim gradovima Hrvatske.

Unutar panela nastupit će odličan rock band Rana Esculenta sa nekoliko poznatih pjesama, a posebna gošća večeri bit će poznata voditeljica Nevena Rendeli.

Preostalo je još samo 10-tak ulaznica i bilo bi nam drago da upravo vi osigurate svoju te tako ne propustite novi, još uzbudljiviji Dan kreativnog biznisa. Vidimo se u dvorani zagrebačkog hotela Palace, 20.lipnja s početkom u 18 sati.

Stvara(j)mo posao zajedno!

www.kreativni-biznis.com/3dan-kreativnog-biznisa.html

Komentirajte prvi

New Report

Close