Unatoč koronakrizi, ova luksuzna vila iznajmljuje se za 15.000 kuna po danu

Autor: Poslovni.hr , 03. lipanj 2020. u 08:46
Screenshot: Dnevnik.hr

Umjesto gužvanja na plažama ovog ljeta na cijeni su osamljene lokacije.

Za razliku od dosadašnjih godina, turisti će ovog ljeta zbog situacije s koronavirusom posebno cijeniti privatnost i objekte na osamljenim lokacijama. Tako se u jednoj vili na Korčuli koja je otvorena prošle godine najam kreće oko petnaest tisuća kuna na dan, piše Dnevnik.hr.

Bez obzira na cijenu, zbog čega rijetki mogu maštati o toj lokaciji kao mjestu za godišnji odmor, u kolovozu je već gotovo popunjena. Pa iako je pred nama neobična sezona, i agenti potvrđuju – u takvom tipu smještaja ne očekujte niže cijene. Popunjenost im već sada ide više od sedamdeset posto.

“Sad se određeni sitni popusti daju za te preostale termine, ali to nije ništa drastično, smatramo da do toga neće doći jer je ovakva vrsta smještaja tražena. Posljednjih deset do petnaest dana bilježimo veliki porast upita i veliki porast rezervacija”, kaže vlasnik agencije za luksuzni smještaj Josip Stulić.

Umjesto gužvanja na plažama ovog ljeta na cijeni su osamljene lokacije. Stulić stoga kaže kako su saune i jacuzziji postali standardna oprema za takve goste koji u svojim unajmljenim vilama mogu boraviti od sedam do četrnaest dana bez potrebe za izlaskom iz nje.

Komentirajte prvi

New Report

Close