Učinite jednu od ovih 5 stvari i uljepšajte si ljeto, zaslužili ste

Autor: PD VL native tim , 18. lipanj 2021. u 08:15

Još par dana dijeli nas od službenog početka ljeta, brojke zaraženih od koronavirusa drastično padaju i čini se da dolazi neko novo razdoblje koje ulijeva ipak malo više pozitive.

Za vas smo u skladu s tim očekivanjima pripremili 5 stvari koje će vam omogućiti da predahnete od posla, izmamiti osmijeha na lice i označiti novo razdoblje. Bilo da je riječ o preuređenju doma, planiranju godišnjeg odmora ili kupovini novog automobila – imate pravo ispuniti si želju!

Preuredite dom
Rad od doma postao je novo normalno, a prostorije u kojima boravimo naši novi uredi. Za razliku od pravih ureda, ovdje imate potpunu slobodu uređenja, pa preporučujemo da razmislite o osvježavanju ili preuređenju vlastita doma. Domovi s vremenom mogu početi izgledati kao da ih je pregazilo vrijeme, ako se ne uvedu promjene. Neki vlasnici kuća izbjegavaju preuređivanje jer su zabrinuti zbog vremena, troškova, stresa i slično. Međutim, kad završite s uređenjem doma, to može dovesti do velikih promjena u osjećajima kada ste tamo, pa čak i u osjećaju za sebe općenito. Osim toga, u odluku za preuređenjem možete uključiti cijeli obitelj i na koncu se dobro zabaviti.

Upišite neki tečaj
Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih napominje kako je tek 34 posto hrvatskih građana otvoreno cjeloživotnom obrazovanju i učenju. Ta brojka bi trebala biti veća, a dijelom pozitivne statistike možete biti i vi. Odaberite neku od edukacija i stvorite si dodatna znanja, koja mogu koristiti vama na putu osobnog i profesionalnog razvoja, ali i vašoj tvrtki. Na kraju krajeva, znanja dobivena tečajem na koncu možete dodatno i naplatiti.

Isplanirajte drugačiji godišnji odmor
Odmor nije luksuz, već vaše pravo, a tome u prilog govori i činjenica da su četiri tjedna godišnjeg odmora minimum koji se mora postići u Republici Hrvatskoj. Ljetni godišnji samo što nisu, stoga ovog ljetna isplanirajte malo drugačiji godišnji odmor, nego što ste to činili prije. Usudite se potrošiti i malo više na iskustvo koje ćete pamtiti.

Obnovite tehnologiju
Tehnologija, osim što omogućuje neometan rad, u vrijeme koronavirusa postala je glavni posrednik u komuniciranju, kako u poslovnom, tako i u privatnom svijetu. Novi laptop, računalo ili mobilni uređaj čine se kao dobra opcija koja može razveseliti svakog tehnoljupca. Osjećaj uzbuđenja kada počnete istraživati novi gadget je neopisiv, stoga je sasvim legitimno i priuštiti si ga.

Novi auto
Kažu da je auto statusni simbol, međutim može značiti i početak novog razdoblja. Neki ljudi su i u ovoj neizvjesnoj situaciji uspjeli dobiti novi posao i izboriti se za još bolje uvjete rada, nego što su to imali prije, a novo vozilo se u toj situaciji čini se kao odlična nagrada samom sebi!

Brzo i jednostavno
Ovisno o tome koliko vam novca treba za ispunjenje vaše želje, a pritom želite izbjeći nepotrebne posjete poslovnicama banke u vrućim, ljetnim mjesecima, pronašli smo jedinstvene kreditne proizvode koji će sigurno zadovoljiti vaše potrebe.

Addiko gotovinski krediti predstavljaju najbrži put do pribavljanja novčanih sredstava. Podnošenje zahtjeva je jednostavno i brzo, a odgovor i sredstva klijent dobiva u najkraćem roku. Uz to, kredit je dostupan za realizaciju neovisno je li riječ o klijentu Addiko banke ili ne. Nije važno želite li kupiti novi automobil ili platiti popravak na trenutnom, pretvoriti vrt u ljetnu oazu mira ili posjetiti egzotične destinacije s društvom, Addiko banka je tu kao vaš stabilan partner u raznim životnim situacijama.

Kako je u životu vrijeme novac, Addiko banka se potrudila da maksimalno pojednostavi postupak kreditiranja, od početnog podnošenja zahtjeva pa do odobrenja. Neće vam biti potrebna dodatna dokumentacija, jer uz Addiko gotovinske kredite za iznose do 190.000 kuna, i rok otplate od 2 do 10 godina (do 5 godina za klijente drugih banaka) sve vaše želje postaju stvarnost. Zatražiti ga možete u bilo kojem trenutku i u samo nekoliko online koraka bez dolaska u poslovnicu banke. Ako predate zahtjev za kredit online, ostvarujete kamatnu već od 4,90%. Dočekajte spremni i bezbrižni ljeto uz Addiko gotovinske kredite.

New Report

Close