U subotu se otvara craft pivovara Nicka Colgana

Autor: Marija Crnjak , 09. lipanj 2016. u 13:38
Nick Colgan sa suradnikom Nickom Calderom. Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Craft pivovara The Garden Brewery predstavit će se i kao jedina pivovara na svijetu koja ima disko kuglu

Craft pivovara The Garden Brewery, novi poduzetnički projekt Nicka Colgana, britanskog producenta i osnivača Garden festivala i lokacije u Tisnom, otvara se ovog vikenda u bivšoj industrijskoj zoni na zagrebačkom Žitnjaku. 

"Ideja The Garden tima je bila stvoriti craft pivovaru koja čini razliku, kombinirajući odlično craft pivo, ukusu hranu, ture po pivovari i degustiranja, a sve to praćeno je posebnim događajima i raznim idejama. Sve što je The Garden tim naučio u više od desetljeće postojanja i organiziranja događaja na obali bit će pretočeno u craft pivo koje je bogato okusom, poziva na opušanje i zaziva ljetne misli.

Ravno s točionika moći ćete kušati lagano pivo s cvjetnim aromama, posebno ljetno izdanje “Session Ale”, sočno pivo puno okusa “Adratic Pale Ale” kao i “Styrian Stout”, s aromom kave, tamne čokolade i bourbona te “Kettle sour” voćnog okusa. Sva piva su rađena od organskih sastojaka. Uz craft pivo sparena je i hrana, a za ukusne zalogaje u pivovari zadužen je Submarine, koji će svakodnevno u svojoj kuhinji pripremati gurmanske burgere", najavljuju iz The Garden Brewery.

Vikend otvorenja se nastavlja i u nedjelju 12. lipnja od 12 – 18 sati na prvom izdanju Sunday Sessions događaja, koji uz pivo, slasne burgere i sjajnu glazbu, poziva na obiteljsko druženje.

The Garden Brewery bit će otvorena svaki dan. Uz tjedna glazbena događanja, nedjelje rezervirane za Sunday Sessions, na rasporedu su i ture po pivovari, degustacije, live i aukustične svirke, sajmovi hrane, zabava za djecu i još neko iznenađenje, kažu u Garden timu.

Komentirajte prvi

New Report

Close