Tri najgore stvari koje prema stručnjacima možete kupiti na Crni petak

Autor: Poslovni.hr , 17. studeni 2023. u 10:12
foto: pixabay

Za neke proizvode bit će bolja prilika za kupnju za samo nekoliko tjedana.

Pročitajte koje su neke od najgore stvari za kupnju na Crni petak, prema stručnjacima za maloprodaju. Bit će bolja prilika za kupnju za samo nekoliko tjedana.

Nakit

Fini nakit jedna je od najskupljih stvari koje će mnogi od nas kupiti. Ali ako tražite uštedu, možda biste trebali pričekati koji mjesec duže, piše BestLife.

“Općenito, preporučujem da se klonite kupnje nakita tijekom Crnog petka, posebno kada gledate skupe predmete poput zaručničkog prstena”, kaže Dustin Lemick, izvršni direktor BriteCo Jewelry Insurance. “To je zato što je sezona blagdana kada draguljari imaju najmanje dostupnih zaliha jer je ovo jedno od najprometnijih razdoblja u godini za njih.”

Odjeća i modni dodaci

Odjeća, ljepota i modni dodaci nisu loši za kupnju na Crni petak, ali stručnjakinja za kupnju Andrea Woroch predlaže da ih preskočite osim ako je sniženje veće od 30 posto.

“Možda ćete vidjeti nekoliko odabranih ponuda za odjeću, obuću i modne dodatke, ali mnogi artikli će biti po punoj cijeni ili možete dobiti mali popust od 10 do 20 posto na svoju narudžbu”, objašnjava ona. “Povijesno gledano, vidio sam bolje popuste na modu, ljepotu i dodatke na Cyber ​​​​Monday.”

Putovanja

Tijekom tjedna Crnog petka vjerojatno ćete dobiti gomilu e-poruka od zrakoplovnih kompanija i hotelskih grupacija koje reklamiraju njihove nadolazeće rasprodaje. Ali ako možete izdržati nekoliko sati, vidjet ćete jače popuste.

“Za najveće popuste na zrakoplovne karte, hotele i najam automobila pogledajte Travel Deal u utorak 28. studenoga”, kaže Woroch. “Hopper, stranica za praćenje putovanja, kaže da vide više ponuda na ovaj dan nego Crni petak i Cyber ​​ponedjeljak zajedno.”

Komentirajte prvi

New Report

Close