Trebate reklamu? Oni vam nude hostese i maskotu

Autor: Poslovni.hr , 14. travanj 2013. u 11:49
Screenshot

Promo Jabuka reklamira svoj biznis predstavljajući ga kao ‘”novi marketinški hit u Hrvatskoj”.

"Učinit ćemo Vašu reklamu posebnom", krilatica je pod kojom agencija za promidžbu Promo Jabuka reklamira svoj biznis, predstavljajući ga kao '"novi marketinški hit u Hrvatskoj".

Njihove hostese dijele letke, razne samplere, poklone tvrtki koje reklamiraju ili anketiraju prolaznike. Uz to maskota Jabuke nosi reklamu tvrtke koju agencija pomaže reklamirati i animira potencijalne kupce ili goste.

"Koncept marketinga Promo Jabuke je nekonvencionalan sustav promocije koji se oslanja na vrijeme, energiju, jednostavnost i maštu, a ne na vaš veliki marketinški proračun", poručuju klijentima iz spomenute agencije.

Kako agencija radi? Maskota Jabuke, odjevena u majicu s logom ili reklamom koju želi tvrtka koja je angažirala agenciju, šeće ulicom i animira prolaznike. Obilazi kafiće, restorane, šoping centre i sva ostala mjesta gdje je frekvencija prolaznika veća.  Na glavnom gradskom trgu ili u nekom drugom naselju, ovisi o potrebi i željama.

Maskotu prate hostese, također odjevene u boje tvrtke koja je agenciju angažirala, i komuniciraju s prolaznicima, prije svega dijeleći letke.

U isto vrijeme svaku kampanju agencija snima i fotografira. Tako će se sav materijal koji sakupe, kažu, naći na njihovim web stranicama i biti proslijeđen širom interneta.

Svaka kampanja uključuje i slanje nekoliko tisuća e-mailova potencijalnim kupcima, kažu.

Komentirajte prvi

New Report

Close