Top 2 festivala koje obožavaju poslovnjaci: Gdje se zabavlja Generacija X?

Autor: PD i VL native tim , 01. kolovoz 2019. u 10:56
FOTO: PROMO

Dimensions je jedan od najspektakularnijih festivala elektroničke glazbe u Europi

SONUS – Novalja, od 18. do 22. kolovoza 2019.

Jedan od najjačih festivala u regiji svakako je Sonus festival, koji se ove godine održava od 18. Do 22. Kolovoza na novaljskoj plaži Zrće. Prvi se put taj festival pojavio prije šest godina, a koliko je taj festival popularn svjedoči i činjenica da se o njemu snimio i film, “Interrail”, francuske redateljice Carmen Alessandrin. Producenti filma su Julien Seul i Lisa Azuelos, poznati po nekoliko francuskih filmova kao što su LOL, Dalida i Les têtes de l'emploi sa zvijezdama poput Sophie Marceau i Francka Dubosca.

Sonus festival je jedan od najimpresivnijih festivala na kojim sam bila. Morala sam ga uključiti u film. Za mene je vrlo bitno da film snimamo i preko dana i noću, jer upravo je to doživljaj Sonus festivala kojeg moram podijeliti s gledateljima- rekla je redateljica Alessandrin. Ove godine su zvijezde festivala Black Cofee, Boris Brejcha, Charlotte de Witte, Chris Liebing, Marko Nastić, Petar Dundov i naravno neizostavni Solomun, Ako vam se ne da raspravljati s kolegama i prijateljima tko će i koliko voziti do tamo, izaberi jedan od brojnih svakodnevnih polazaka iz Zagreba, Rijeke, Zadra i Splita.

Dimensions Festival– Pula, od 29. kolovoza do 2. Rujna 2019.

Dimensions je jedan od najspektakularnijih festivala elektroničke glazbe u Europi, a nakon osam godina najavili su oproštaj od tvrđave Punta Christo. U Pulu stižu svjetska renomirana imena elektroničke glazbe kao što su Jeff Mills, Omar-S, Hunee, Larry Heard aka Mr Fingers Live, Peggy Gou, Nina Kraviz, Paula Temple, Joy Orbison, Gilles Peterson, Call Super, Zip, Mr Scruff, Andrew Weatherall, DJ Nobu, Craig Richards i mnogi drugi. Spektakularni koncert otvorenja u pulskoj Areni, u kojoj smo zadnjih godina uživali u imenima poput Grace Jones, Massive Attacka i Kraftwerka, i ove će godine iznenaditi odabirom glazbene zvijezde. Organizatori su odlučili da glavni gost otvorenja bude američki reper Anderson Paak, koji je lani osvojio Grammy za najboljeg rap izvođača.

Stoga ove godine nemojte propustiti Dimensions, a do Pule izaberite Arriva autobuse. U Pulu je moguće stići brojnim autobusnim linijama iz gotovo cijele Hrvatske; iz RovinjaPorečaZagrebaRijekeNovaljeZadraSplitaSlavonskog Broda i Osijeka.

Na ovogodišnje festivale možeš putovati po najjeftinijim cijenama – First minute cijenama, koje su snižene i do 50%, a dodatni popust dostupan je u Arriva Croatia mobilnoj aplikaciji.

Više informacija možeš pronaći na https://www.arriva.com.hr/hr-hr/ljetni-festivali

Sadržaj nastao u suradnji s Arriva grupom.

 

New Report

Close