Tko do petka posjeti garažu šoping centra ‘Z’ mogao bi se iznenaditi

Autor: Poslovni.hr/Hina , 03. svibanj 2023. u 12:36
Foto: Pixsell

Atelier je sjajno zamišljen kao povratak tjedna mode u Hrvatskoj, koji se dugo čekao.

Modna manifestacija Atelier The Future, koja će se od 3. do 5. svibnja održati u garaži zagrebačkog Z Centra, predstavlja proljetno-ljetne kolekcije niza hrvatskih dizajnera, ali i jedno međunarodno ime – Jalizé Couture.

Iza imena Jalizé Couture stoji Alisa Djimsiti koja svojom kolekcijom “Ciao amore”, nadahnutom ljetom, spaja talijanski duh, vedrinu, glamurozni stil, s asocijacijama na ležernost, istančani ukus, hedonizam, vrijeme provedeno na otvorenom, s prijateljima, najavljeno je.

“Bez obzira jesu li u pitanju kupaći kostimi i odjeća za plažu, dnevna ili večernja kombinacija, svaki komad kolekcije veliča ljepotu žene jednostavnim, ali ujedno i glamurozno ‘classy’ outfitima, uz profinjene detalje kojima se uvijek iznova vraća”, dodaje se.

Modna platforma Atelier The Future, nastala kako bi se očuvala tradicija domaće modne industrije i predstavile najnovije kolekcije, ove se godine održava treći put.

Otvorit će ju u srijedu revija dvojca ELFS, jedan od najistaknutijih domaćih modnih tandema – Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić, koji kažu kako su se ovakva modna događanja u Hrvatskoj nakratko izgubila, ali ne sumnjaju da će pokazati kako su ipak još uvijek važna i “u trendu”.

“Atelier je sjajno zamišljen kao povratak tjedna mode u Hrvatskoj, koji se dugo čekao. Raduje nas što će grad opet živjeti modu u punom smislu, jednako kao i sva klijentela domaćih kreatora koja je iz sezone u sezonu sve veća”, izjavili su.

U četvrtak se revijama predstavlja BITEMYSTYLE Zorana Aragovića, a u petak šest dizajnera – LukA, Martina Herak, Marina Design, Jalizé Couture, Anson’s i Arileo.

Komentirajte prvi

New Report

Close