Sve je spremno za najatraktivnije koncerte opatijskog adventa

Autor: Objava za medije , 19. prosinac 2017. u 12:26
FOTO: Press

Advent u Opatiji vratio je romantičnu zimsku idilu na opatijske ulice, trgove i parkove, raskošno ukrašene blagdanskom rasvjetom i ispunjene atraktivnim glazbenim, kulturnim, gastronomskim i zabavnim programima.

Blagdanska atmosfera vlada i u mnogobrojnim hotelskim i ugostiteljskim objektima, a najuzbudljivije trenutke adventskog programa pružit će posljednja dva vikenda u prosincu – jedan posvećen proslavi Božića, a drugi dočeku Nove godine. U petak, 22. prosinca, građane i posjetitelje Opatije očekuje tradicionalna zakuska, uz nastup Klape Nevera, dok će pred Šporerom nastupiti klapa Kamelija i Vokalisti Salone. Subotnji program, uz nastupe brojnih zanimljivih sastava, djeci donosi omiljenu Potragu za božićnim darovima te božićni koncert. Istu večer koncerte će održati  Elemental na tržnici i Belfast Food koji će nastupiti na velikom božićnom partyu u klubu Gervais uz razne DJ-eve. Božićni ponedjeljak bit će posvećen nešto laganijim, akustičnim nastupima, dok je za dan kasnije najavljena tradicionalna, velika Božićna izložba oldtimera ispred hotela Milenij.

Najatraktivniji koncert najljepšeg Adventa uz more održat će se 20. prosinca u predivnom ambijentu novoizgrađene koncertne dvorane centra Gervais. Nastupit će Orkestar Opere Hrvatskog narodnog kazališta Ivana pl. Zajca iz Rijeke pod dirigentskom palicom maestra Mirana Vaupotića.  "Bit će izveden izrazito bogat program koji će zadovoljiti najistančanije glazbene ukuse", istaknuo je Ernie Gigante Dešković, ravnatelj Festivala Opatija, ustanove koja upravlja centrom Gervais, te pozvao u Opatiju sve koji žele doživjeti novogodišnju čaroliju za pamćenje. „Ovaj koncert je izvrsna prilika svima za dolazak u Opatiju kako bi mogli otkriti zašto se ove godine upravo ovaj grad diči najljepšim Adventom uz more“, zaključio je Gigante Dešković.

Program najatraktivnijeg novogodišnjeg koncerta uz more dostupan je na linku:

http://festivalopatija.hr/?lang=hr#programi#najava1097

Komentirajte prvi

New Report

Close