Super Ananas i Super Naranča predstavljaju praktičan izbor za svakoga

Autor: Sponzorirani članak , 24. rujan 2015. u 14:23
Foto: Press

. Sadrže bioaktivne sastojke, koji imaju povoljno djelovanje na zdravlje ljudi, pogodni su za dijabetičare, ukusni, ne sadržavaju gluten, laktozu i umjetna bojila te su jednostavni za pripremu.

Svakome od nas važno je naše zdravlje, a zbog brzog tempa života nemamo uvijek vremena za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Kako bismo svakodnevno konzumirali hranu bogatu vitaminima i mineralima, koje su potrebne za normalno funkcioniranje našega tijela, rješenje su Super Ananas i Super Naranča. Ukusni dodaci prehrane nove generacije, pomiješani s vodom, predstavljaju praktičan izbor za svakoga. Sadrže bioaktivne sastojke, koji imaju povoljno djelovanje na zdravlje ljudi, pogodni su za dijabetičare, ukusni, ne sadržavaju gluten, laktozu i umjetna bojila te su jednostavni za pripremu.

Super Ananas doprinosi regulaciji tjelesne težine

Super Ananas dodatak je prehrani koji doprinosi normalnome metabolizmu masti i regulaciji tjelesne težine. Sadrži koncentrirani sok ananasa koji proizvodu daje ugodan okus svježeg ananasa. Osim ukusnog okusa, sadržava i bioaktivni bromelain iz srčike ploda ananasa i ekstrakt ploda guarane, koja doprinosi normalnome metabolizmu masti te time i regulaciji tjelesne težine. Sadržaj vrećice otopi se u 200 mililitara vode, a preporučuje se konzumiranje nakon obroka.

Cijena: 149,90 kn

Super Naranča čuva vaš imunitet

Ako želite podići imunitet, a istodobno obožavate okus naranče, onda je za vas Super Naranča. U jednoj vrećici sadrži 800 mg vitamina C, koji je poznat kao odličan antioksidans te se preporučuje svakome jer doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava. Osim pozitivnog učinka, koji ima na imunološki sustav, doprinosi i smanjenju umora i iscrpljenosti i sadrži cink te biljne ekstrakte acerole, šipka i ehinacee. Odlični okus svježe naranče, ne sadrži dodatni šećer, gluten ni bojila, te ga svatko može konzumirati tijekom cijele godine.

Cijena: 149,90 kn

Proizvodi se mogu kupiti samo u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Više o Super proizvodima saznajte na novoj web stranici www.super.dietpharm.hr

New Report

Close