Umirovljeničke dane, kako kaže, provodi u Lovranu u Istri, a za ručak bira varivo “na žlicu” prije nego biftek. “U ovim krajevima prevladava krkački mentalitet s ogromnim porcijama uz dosta mesa”, primjećuje Karapandža i savjetuje da u jelovnik malo više uvedemo ribu, povrće i salate.
Bio je vjerojatno najslavniji kuhar bivše Jugolavije. Pripremao je jela čak i za Josipa Broza Tita. Ali, život ga je odveo u Švicarsku gdje je 17 godina, zajedno sa suprugom, vodio vlastiti restoran.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu