Slashtrash clothing – linija kojom ćete nasmijati okolinu i pokazati stav

Autor: Poslovni.hr , 02. prosinac 2014. u 11:12
PR foto

Ovo je linija odjeće koja daje mogućnost dizajniranja kreativnih verzija bilo kojeg segmenta filmske, muzičke, gaming ili pop kulture

Kreativni duo iz I tako dalje studija, Dalibor Koenig I Edin Cvolić pokrenuli su novu liniju –\trash clothing.

˝Krenulo je na način da smo se u pauzama od ozbiljnog posla igrali s vizualima koji su na naš način komentirali razne teme iz prošlosti ili pak današnjih događanja oko nas. Sve je to bila neka interna zezancija dok nismo vizuale pokazali ekipi oko nas i dobili jako pozitivne reakcije. Što salve smijeha, što komentare "ovo je zakon". Tu smo odlučili pokrenuti vlastiti brand \trash, za ljude koji žele sa svojom majicom pokazati neki svoj stav ili nasmijati sebe i druge˝, pojasnio je ideju Edin Cvolić, jedan od autora linije \trash clothing.

Ovo je linija odjeće koja daje mogućnost dizajniranja kreativnih verzija bilo kojeg segmenta filmske, muzičke, gaming ili pop kulture. Vizuali će ići u serijama, kako ovom kreativnom dvojcu budu padale na um nove ideje.

˝Tek smo krenuli i ne žuri nam se nigdje, budući da je ovo ionako kreativni ispušni ventil. Nešto u stilu bijega od striktno poslovnog segmenta našeg posla˝, tvrdi Dalibor Koenig.

Više informacija se može naći na www.facebook.com/slash.trash.clothing ili na www.slashtrashclothing.com.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close