Šef zaposleniku poklonio automobil, tako mu se zahvalio za trud i zalaganje

Autor: Poslovni.hr , 17. travanj 2021. u 09:40
Foto: Mesnica Brajlović Tuzla / Facebook

Vlasnik je sve objavio na Facebook stranici ‘Steak Butcher shop Mesnica Brajlović’ Tuzla i izazvao mnoštvo pozitivnih komentara.


Vlasnik tuzlanske mesnice ‘Brajlović’, Mirza Brajlović svom je dugogodišnjem radniku Rasudinu Muhiću odlučio pokloniti automobil Golf V.

Kako prenosi Dnevni avaz, Rasudin Muhić u mesnici radi punih 25 godina i jedan je od najboljih radnika. Povodom mjeseca ramazana, mjeseca darivanja i poštovanja, vlasnik ove mesnice na najbolji je mogući način svom radniku zahvalio na godinama truda i nesebičnog zalaganja.

Ramazan je mjesec darivanja i poštovanja 🥰

Započnimo ramazanske dane uz darivanje i poštovanje prema svakom insanu…

Objavljuje Steak Butcher shop Mesnica “Brajlović” TuzlaUtorak, 13. travnja 2021.

Vlasnik je sve objavio na Facebook stranici ‘Steak Butcher shop Mesnica Brajlović’ Tuzla i izazvao mnoštvo pozitivnih komentara.

– Ramazan je mjesec darivanja i poštovanja. Započnimo ramazanske dane uz darivanje i poštovanje prema svakom insanu. Našem vrijednom kolegi Rasudinu Muhiću za trud i zalaganje u firmi, poklon od direktora mesnice “Brajlović” Golf V za radnika 5+. Kule naš da nam budeš živ i zdrav i da te sreća prati želi ti tvoj prijatelj i drug pa tek onda direktor Mirza Brajlović – napisao je Brajlović.

Komentirajte prvi

New Report

Close