Robin Sharma, jedan od najcjenjenijih menadžerskih konzultanata u svijetu, dolazi u Zagreb

Autor: Objava za medije , 07. siječanj 2014. u 13:59
Robin Sharma

Agencija za promidžbu i odnose s javnošću, Dhar media, prepoznatljiva po specifičnom načinu poslovanja – dharmičkom menadžmentu, u Zagreb dovodi jednog od najtraženijih menadžerskih konzultanata na području vođenja.

Agencija za promidžbu i odnose s javnošću, Dhar media (http://www.dhar-media.hr ), prepoznatljiva po specifičnom načinu poslovanja – dharmičkom menadžmentu, u Zagreb dovodi jednog od najtraženijih menadžerskih konzultanata na području vođenja, Robina Sharmu koji će 20. veljače 2014. održati trosatno predavanje na temu “Vođa bez titule” u prostoru Hypo centra.

“Vodstvo nije titula. To je stil života. Živi ga.“- kaže Robin Sharma ističući to kao jedno od načela njegove filozofije prema ideji “Vođenja bez titule” koju primjenjuju mnoge korporacije i vođe diljem svijeta.

Robin Sharma je slavni autor 15 bestselera o vođenju uključujući i “Redovnik koji je prodao svoj Ferrari”, jednu od najprodavanijih poslovnih knjiga na današnjem tržištu. Njegov rad je preveden u 62 zemlje i na 75 jezika, što ga čini jednim od najčitanijih autora na svijetu. Osim što je vrlo tražen govornik na globalnoj razini, također je i iznimno cijenjen savjetnik koji je radio sa Predsjednicima uprava vodećih multinacionalnih kompanija prema Fortune 500 magazinu te mnogim vođama diljem svijeta. (Fortune 500, uključujući Microsoft, Starbucks, Coca-Cola, GE, Nike, FedEx, i IBM, NASA, Yale University i Young Presidents Organisation itd.)

Osnivač je Sharma Leadership International Inc., konzultantske tvrtke sa vrlo jasnim fokusom djelovanja: Rad u organizacijama i ljudima prema ideji „Vođenje bez titule“.

U nedavnom neovisnom istraživanju koje je obuhvatilo  22.000 menadžera, Robin je bio rangiran u Top 5 vodećih stručnjaka (2012, izvor: leadershipgurus.net). Pandan je predavačima poput Jacka Welcha, Jeffery Immelta, Bill Clintona

“Cilj seminara “Vođa bez titule” je širenje ideje o novim pardigmama u poslovnom svijetu kroz vođenje prema snažnim načelima života koja će zaista živjeti među svim zaposlenicima neke tvrtke, a prije svega među njenim vodećim kadrom – menadžmentom.”- Ističe Lea Brezar, direktorica Dhar medie.

Uz Robina Sharmu predavanje će održati poznati Hrvatski menadžeri i konzultanti na temu “Vođenja i komunikacije”:

Jadranka Boban Pejić, CEO Biovega
mr.sc. Damir Jugo, Dekan Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment
prof.dr. sc. Davor Perkov, profesor Visoke poslovne škole Libertas Zagreb

Nakon predavanja slijedi okrugli stol na temu “Budućnost vođenja u Hrvatskoj” čiji su gosti:

•      Jadranka Boban Pejić, CEO Biovega

•      Sandra Mihelčić, Vlasnica i CEO Business Media Group

•      mr.sc. Damir Jugo, Dekan Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment

•      dr.sc. Davor Perkov, profesor Visoke poslovne škole Libertas Zagreb

•      dr.sc. Mladen Radujković, dipl.ing.građ., profesor na Građevinskom fakultetu, IPMA predsjednik

•      dr.Vlatko Kalapoš, E.M., life coach

•      moderator rasprave: Lea Brezar, direktorica Dhar medie

Više informacija o seminaru i raspored predavanja možete naći na:

http://dhar-media.hr/robin-sharma-20-veljace-u-zagrebu/

O ROBINU SHARMI

"Tvoja iznimna energija, multimedijalna prezentacija, smisao za humor i ideje što nas tjeraju na razmišljanje… Tvoje poruke su bile pronicljive i usmjerene na cilj. Hvala iznimnoj inspiraciji i provokativnom govorništvu. Postavljeni su nam visoki standardi i povećala se očekivanja našeg poslovanja. "

Bill Norman, Vice President – Worldwide Operations, Microsoft

"Robin Sharma je bio inspirativan i svojim je nastupom premašio najviša očekivanja publike. Njegove su riječi bile pokretačke i nadahnjujuće za sve, uključujući i mene. On je doista zaslužio takve ovacije kojima je ispraćen s pozornice."

 Balakrishnan G. Iyer, Vice President, Portfolio Analytics, General Electrics

 "Mislim da ne postoji način da izrazim zahvalu za utjecaj tvoje poruke na našu organizaciju i ljude koji su bili na radionicama. Promjene su već vidljive u različitim područjima naše kompanije."

Frank Farrell, Director HR, Abu Dhabi Commercial Bank

Komentirajte prvi

New Report

Close