Pula bi ovog ljeta mogla postati domaćin velikog sportskog spektakla

Autor: Poslovni.hr , 20. svibanj 2022. u 08:39
Foto: Pixabay

Iz Grada Pule su dali puni suport manifestaciji iza koje stoje američki ulagači spremni uložiti velike novce u organizaciju kako bi amfiteatar tog dana izgledao spektakularno te je za očekivati da bismo uskoro trebali dobiti i službenu potvrdu ovog događaja

U srijedu su Pulu pohodili prvi čovjek Fight Nation Championshipa Dražen Forgač i Matej Filipčić, direktor marketinga te borilačke promocije, javlja Glas Istre. Razlog je bio razgovor s gradskim čelnicima na koji su se uputili u društvu Zelga Galešića, trenera pulskog Trojana, a povod je bio želja organizatora borilačkih eventa koji ruše sve rekorde gledanosti u regiji, da nešto slično upriliče i u pulskoj Areni.

Utanačen je i datum, 3. rujna, a s obzirom da su iz Grada Pule dali puni suport manifestaciji iza koje stoje američki ulagači spremni uložiti velike novce u organizaciju kako bi amfiteatar tog dana izgledao spektakularno, za očekivati je da bismo uskoro trebali dobiti i službenu potvrdu ovog događaja.

Sa sportske strane bio bi to definitivno pun pogodak, jer smo se kroz nekoliko izdanja ′Gladijator Fight Nighta′ u Puli i Medulinu mogli uvjeriti koliko slobodna borba u ovim krajevima ima svojih poklonika, a s FNC-om kao potporom, sve bi se to skupa podiglo na još jednu višu razinu.

U jedinstvenom ambijentu drevne Arene nastupili bi kvalitetni borci, a dodatni mamac posjetiteljima bio bi Daniel Bažant. Član pulskog Trojana bi upravo u Puli trebao imati prvu obranu pojasa FNC prvaka perolake kategorije, kojeg je osvojio prije dva mjeseca u Zaboku svladavši Brazilca Ronyja Mariana Bezerru.

“Ukoliko FNC dođe u Arenu, Bažant će sigurno nastupiti, a protivnik će mu biti jedno poznato lice iz borilačkog sporta. Ne bih izlazio s imenom jer još nije potpisan ugovor i zasad je sve samo usmeno dogovoreno, jedino što mogu otkriti je da se radi o bivšem UFC borcu”, rekao je Zelg Galešić, otkrivši i da Bažant neće biti jedini “trojanac” u pulskom fight cardu.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close