Proizvoditi pivo koje je proglašeno najboljim na svijetu i rasprodati zalihe u sekundi trebao bi biti san svakog proizvođača piva no za trapiste koji stvaraju pivo Westvleteren u samostanu na zapadu Belgije čini se da je slava postala teret.
Redovnici iz samostana Svetog Siksta prodaju svoje pivo lokalnom stanovništvu od 1878. a ograničavaju proizvedenu količinu na razinu koja osigurava da taj rad ne dominira njihovim životom i da ne nosi zaradu veću od one koja treba redu.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.ili takozvano zeleno pivo
od hmelja i konoplje
po staro manastirskom receptu iz 13 st
…. ili možda Staročeško iz Daruvara koje se proizvodi tradicionalnom metodom?
A jeste li probali Ličko pivo iz Pazarišta ?
Uključite se u raspravu