Porsche Croatia sponzor hrvatskih olimpijaca

Autor: Poslovni.hr , 08. lipanj 2015. u 16:07
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Ugovor su potpisali članovi Uprave Porsche Croatije g. Ivo Ivančević i g. Franz Lohninger te predsjednik HOO, g. Zlatko Mateša.

U ponedjeljak, 8. lipnja 2015., u Zagrebu je potpisan sponzorski ugovor kojim tvrtka Porsche Croatia i marke koje zastupa – Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, VW gospodarska vozila, Das WeltAuto – postaje službeni sponzor Hrvatskog olimpijskog odbora.

Ugovor su potpisali članovi Uprave Porsche Croatije g. Ivo Ivančević i g. Franz Lohninger te predsjednik HOO, g. Zlatko Mateša. Ovaj ugovor potpisan je na 4 godine, a našim olimpijcima omogućit će korištenje automobila svih marki tvrtke Porsche Croatia koji time postaju i službena vozila Hrvatskog olimpijskog odbora.

U sklopu ovog sponzorskog ugovora, Porsche Croatia će podržavati naše olimpijce na čak tri velika natjecanja – Europskim igrama u Bakuu koje započinju 12. lipnja, na OI u Rio de Janeiru 2016. te na ZOI u PyeongChangu 2018. Uz potpisnike ugovora, potpisivanju i konferenciji za medije prisustvovali su i hrvatski olimpijci koji su odmah nakon završetka svečanosti krenuli na put prema Bakuu, glavnom gradu Azerbajdžana, gdje će od 12-28. lipnja sudjelovati na prvim Europskim igrama. Porsche Croatia i njegovi brandovi dugi niz godina daju potporu hrvatskom sportu i hrvatskim sportašima.

Nakon što je početkom ove godine, prije Svjetskog prvenstva u rukometu potpisan također četverogodišnji sponzorski ugovor s Hrvatskim rukometnim savezom, Porsche Croatia ponovno kreće u pružanje potpore krovnoj organizaciji hrvatskog sporta, čiji je dugogodišnji sponzor bio Volkswagen, jedan od brandova koncerna.

„Porsche Croatia vodeća je tvrtka u svojoj industriji i s te pozicije želi dati poseban doprinos društvu u kojem posluje. Znamo što za Hrvatsku predstavlja sport i nacionalni sportski uspjesi i zato nastavljamo s našom dugogodišnjom potporom hrvatskom sportu. Ovaj nas sponzorski ugovor posebno veseli jer je HOO krovna organizacija hrvatskog sporta i znamo da time potičemo i velike sportove, ali i one u kojima imamo vrhunske pojedince i timove koji nisu uvijek u žarištu pozornosti“, rekao je prilikom potpisivanja ugovora g. Ivo Ivančević.

Predsjednik HOO-a dr. sc. Zlatko Mateša naglasio je prilikom potpisivanja ugovora: „Pozdravljamo povratak Porsche Croatije u hrvatsku olimpijsku obitelj. Porsche Croatia dao je nemjerljiv doprinos uspjesima hrvatskih sportaša na Zimskim olimpijskim igrama u Torinu te Olimpijskim igrama u Pekingu i Londonu, a potpisom ovog ugovora započinjemo četverogodišnju suradnju koja će upotpuniti uspjehe hrvatskih sportaša na Europskim igrama u Bakuu te predstojećim OI Rio 2016 i ZOI PyeongChangu 2018. O tvrtki Porsche Croatia: Porsche Croatia d.o.o. je generalni uvoznik i unosnik za marke Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, VW gospodarska vozila, Das WeltAuto. Porsche Croatia d.o.o. na hrvatskom tržištu automobila drži udio od trećine ukupnog tržišta, dok je marka Volkswagen od 2010. godine tržišni lider. Osim uvozom i distribucijom novih vozila, Porsche Croatia bavi se uvozom i distribucijom originalnih dijelova za Volkswagen, Audi, SEAT i ŠKODA, a zajedno sa svojom razgranatom mrežom ovlaštenih partnera kupcima nudi prodajne i servisne usluge koje pokrivaju cjelokupno područje Republike Hrvatske.

Komentirajte prvi

New Report

Close