Polleo Sport kreirao prvu premium liniju suplementacije za žene – zoe Nutrition

Autor: Promo , 04. travanj 2024. u 15:11
Foto: Polleo Sport

Svi proizvodi proizvedeni su u Europskoj uniji te se ističu po zoelicious okusima.

Istina je kako suplementi ne poznaju spol, je li onda moguće na tržište staviti jedinstvenu liniju suplementacije posvećenu upravo ženama?

Kroz godine poslovanja i savjetovanja, vođeni potrebama aktivnih žena, stručnjaci i nutricionisti iz Polleo Sporta razvili su jedinstvene formule unikatnih okusa i visoke funkcionalnosti pod zajedničkim nazivom – zoe Nutrition. Prvi brend posvećen ženama, ujedno je i prva fitness&beauty linija suplemenata čije formule spajaju funkcionalnost prilikom treninga te učinkovitost na unutarnju ljepotu koja se potom odražava na vanjsku. zoe Nutrition namijenjen je svakoj aktivnoj ženi koja želi oplemeniti svoju dnevnu rutinu ili doći do rezultata na brži, ali sigurniji način.

Godinama promatramo ponašanje i navike aktivnih žena. Za razliku od ranije, danas žene rado u svoju prehranu dodaju razne suplemente koji doprinose njihovu zdravlju i izgledu. Kod kreiranja linije, misao vodilja bila nam je da suplementi savršeno odgovaraju rutinama žena te onome što im je bitno kod suplementacije – da je dobrog okusa, funkcionalna i jednostavna za primjenu. Stoga linija dolazi u oblicima tableta i kapsula, prahova i tekućine. Okusi su izvanredni, a najveća inovacija je u ribljem kolagenu koji je implementiran u formule što određene proizvode čini jedinstvenima u svijetu.“ – navela je Virna Pukšec, Head of Marketing Polleo Sporta.

Foto: Polleo Sport

Jedinstvena paleta zoelicious okusa

Svi proizvodi proizvedeni su u Europskoj uniji te se ističu po zoelicious okusima. Atribut zoelicious zaštićen je, a označava jedinstvenu paletu okusa i neodoljive kremaste teksture, ispunjene vrhunskim nutrijentima i savršenim aromama. Ovaj pojam objedinjuje trud i predanost Polleo Sport stručnjaka da u zoe Nutrition proizvodima svakoj ženi omogući jedinstveno iskustvo i uživanje u simfoniji okusa. Neki od jedinstvenih okusa koji dolaze u liniji su whey protein obogaćen ribljim kolagenom u okusima Sacher torte, Mozart kugli, francuskih makarona te clear whey u okusima popularnih koktela – sex on the beach, pina colada i te mnogih drugih koji će zagolicati svako nepce.

U proizvodima koje smo razvili unutar zoe Nutrition linije objedinjujemo kombinaciju moćnih biljaka poput ashwagandhe, kurkume i đumbira ili potentnu kombinaciju ekstrakta ashwagandhe, kamilice i gljive reishi, aminokiselina glicin, GABA i triptofan te esencijalnih vitamina i minerala. Osim što su pomno birane, kombinacije su inovativne, jedinstvene i bazirane na kombinaciji funkcionalnosti i užitka konzumacije.„ – istaknula je Marija Banovac Crneković, Regulatory Affairs Specialist u Polleo Sportu

Od kreatina, proteinskih čokoladica s kolagenom te raznih vitaminskih formulacija do posebne linije proizvoda razvijene s najvećom fitness influencericom i certificiranom trenericom Martinom Boss, ova fitness&beauty linija suplemenata će svojom originalnošću i atraktivnošću zavladati svjetskom fitness industrijom.

Komentirajte prvi

New Report

Close