Tvrda hrana može okrhnuti ili napuknuti zub, a često niti zubari tijekom pregleda ne uoče sitna ošećenja koja se mogu pretvoriti u velik problem.
Zubari nas konstantno upozoravaju da je šećer loš za zube, to znaju već i vrtićka djeca. Užasavaju se karamela, toplo-hladno nije dobro za caklinu – sve to znamo. Ali jeste li znali da postoje još neke vrste hrane koju zubari izbjegavaju? Evo što kozmetički stomatolog i osnivač londonske klinike Bespoke Smile, dr. Sam Jethwa smatra neprijateljima lijepog osmjeha, piše Ordinacija.hr.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu