Bivša zaposlenica otkrila pet novih tajni koje niste znali o omiljenoj hrani iz McDonald’s

Autor: Poslovni.hr , 22. svibanj 2022. u 08:11
Foto: Pixabay

Bivša zaposlenica u videu je podijelila neke od tajni poznatog lanca brze prehrane.

Kada je toliko očiju uprto u tebe, nije lako čuvati tajne, ali McDonald’s nas ipak uspijeva iznenaditi, piše Eatthis. Ovaj fast food lanac koji svakodnevno usluži 68 milijuna kupaca diljem svijeta i ima preko 200 tisuća zaposlenih, stalno podiže prašinu, no i dalje je zanimljivo otkriti njihove recepte za uspjeh. Bivša zaposlenica McDonald’sa Michael Ryan nedavno je podjelila i neke nove “tajne” o hrani ovog poznatog fast food lanca.

Njen viralni video otkrio je zašto je sve u McDonald’su tako dobro. A sve se očito svodi na ono što Ryan naziva ′znanošću′. “Radila sam u McDonald’su. Pomislili biste da su oni samo brza hrana… ali iza svega ima toliko znanosti”, kaže Ryan u videu.

Iako možda niste primijetili, slamke u McDonald’su nešto su šire nego u većini drugih lanaca. Ryan kaže da upravo zbog toga njihovi sokovi imaju drugačiji okus i više ´mjehurića´.

McDonald’s ozbiljno shvaća svaki svoj jelovnik kada je u pitanju okus, a Ryan otkriva kako njihova piletina s roštilja vlažna i ukusna jer se ubrizgava s mješavinom slane vode.

Osim toga, kako tvrdi, McDonald’s je angažirao Coca-Colu da za njih napravi jedinstveni sirup koji njihovu Coca-colu čini slađom i ukusnijom.

Foto: Pixabay

Za savršeno kremasti McDonald’s zaslužno je punomasno vrhnje za šlag i također rigorozno čišćenje aparata za sladoled jednom tjedno.Iako je čist aparat svakako nešto što treba cijeniti, postoje i nagađanja da je održavanje i čišćenje jedan od razloga zašto kupci često ne mogu naručiti McFlurry.

Kako kaže Ryan, navodno su McDonald’s pileći nuggets superiorni s razlogom. Naime, Tyson Foods ih za njih proizvodi pod privatnom markom i nisu toliko prerađeni i obrađeni. Ryan je u pravu, naime, McDonald’s je 1979. godine ugovorio s Tyson Foods stvaranje McNuggeta. Napravljeni su od pilećeg mesa utisnutog u kalup koji mu omogućuje ravnomjernije kuhanje, navodi Reader’s Digest.

Komentirajte prvi

New Report

Close