Briga o vrtu je težak, no ipak zadovoljavajući hobi. Bez obzira na to koliko godina iskustva imate, vjerojatno ćete se nositi s uobičajenim izazovima kao što su štetočine i nametnici, korov, gljivice ili pak sušom. Na sreću, postoji jedan proizvod koji bi mogao pomoći—i vjerojatno je trenutno u vašem ormariću sa začinima, piše Bestlifeonline. U nastavku stručnjaci za vrtlarstvo govore koji je uobičajeni začin koji bi mogao spriječiti umiranje vaših biljaka.
Iako biljke mogu umrijeti u bilo kojoj fazi života, one su najosjetljivije kao sadnice (koja je otprilike dva do tri tjedna nakon klijanja). U toj fazi, jedan od najčešćih ubojica bilja je bolest ovlaživanja. Prema Odsjeku za hortikulturu Madison Sveučilišta u Wisconsinu, vlagu uzrokuje nekoliko gljivica koje se prenose tlom i koje se kreću u tlu i na predmetima kontaminiranim tlom poput vrtnog alata i posuda za biljke.


Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu