Otključaj tajnu: Balenciaga, Escada, Armani, Guess i još 3000 brendova snižene do -80%

Autor: PD VL native tim , 05. studeni 2020. u 08:00
Foto: Press

Više od 2,1 milijun Hrvata okrenuo se u pandemiji online shoppingu i planira tako kupovati ubuduće.

Online shopping već je godinama sastavni dio života većine nas. Prema podacima Državnog zavoda za statistiku, u prvoj polovici 2020., online trgovina u Hrvatskoj je porasla za 13,9 posto. Više od 2,1 milijun Hrvata okrenuo se u pandemiji online shoppingu i planira tako kupovati ubuduće, a od toga je barem 130.000 onih koji prije nisu kupovali preko interneta. Najvažniji elementi za odabir online trgovine, pokazalo je istraživanje agencije Equestris, su kvaliteta proizvoda, mogućnosti plaćanja, sigurnost, uvjeti i brzina dostave. Proizvodi koji se i dalje najviše kupuju online su odjeća i obuća.

Modna jesen 2020. otkriva najbolju čuvanu tajnu

Osim vječnog ženskog pitanja “što ću danas odjenuti?”, mnogima je kod online kupovine vječno pitanje gdje na jednom mjestu pronaći svoje omiljene brendove i za nju i za njega, pa čak i za djecu. Otkrivamo vam nevjerojatno mjesto, najbolju online shopping zajednicu BestSecret , koja u svom asortimanu nudi više od 3 tisuće modnih marki, poput najpoznatijih svjetskih dizajnera i premium brendova kao što su Diesel, Guess, Liu Jo, Dior, Escada, Armani, Max Mara, Adidas, Tod’s, Balenciaga, Balmain, i mnogi drugi. Obuća i odjeća, modni dodaci, nakit i satovi iz kolekcija najpoznatijih svjetskih imena dostupni su za žene, muškarce i djecu u svim varijantama, večernjim i svečanim, poslovnim, casual i sportskim varijantama, pa sve do kućnih izdanja i sofisticiranog donjeg rublja. Tijekom cijele godine, članovi BestSecret modne zajednice, mogu kupovati iz udobnosti svog doma najbolje svjetske modne proizvode po izrazito povoljnim cijenama, koje mogu biti snižene i do 80%.

Teško je izdvojiti modne trendove za jesen 2020., jer nosi se sve, od glamuroznih osamdesetih do “preppy look”-a američkih studenata. Ipak, ove je jeseni važna modna usklađenost parova, a prevladavaju kombinacije sive, crne i plave, svih zemljanih tonova i boja vina koja, elegantna i sofisticirana, vječni je zaštitni znak jeseni. Stilisti poručuju da muškarci ne bi trebali bježati od boja, makar u modnim detaljima, a žene će popularni “boyfriend sako” kariranog ili pepita uzorka, u kombinaciji s t-shirtom i trapericama ili elegantnim hlačama, učiniti kraljicama na gradskim ulicama. Definitivni modni šik ove su jeseni modno usklađeni parovi koji i odjećom poručuju koliko se dobro razumiju i u ostalim sferama zajedničkog života.

Pozivnica jamči ekskluzivnost

Upravo zbog svih tih prednosti koje nudi, BestSecret je zatvorena modna zajednica, pa je kupovina moguća jedino uz pozivnicu, što članovima jamči ekskluzivnost. Kako bismo vam omogućili ekskluzivitet i pristup BestSecret-u, kliknite na posebni kod koji će na webu Poslovnog dnevnika biti dostupan samo određeno vrijeme. Nakon što dobijete kod, potrebna je registracija, a nakon toga možete uživati u profesionalno dizajniranoj web stranici s odličnom preglednošću svih brendova i proizvoda i transparentnoj korisničkoj podršci i prodaji. Treba istaknuti kako je broj pozivnica ograničen, a nakon što se sve iskoriste, otvorit će se lista čekanja. Stoga je pravo vrijeme za prihvatiti ponuđenu pozivnicu koja jamči cjelogodišnju online kupovinu najnovijih modnih trendova svjetski poznatih dizajnera uz najpovoljnije cijene, uz brzu dostavu i besplatan povrat. To je posebno važno u ovim osjetljivim vremenima u kojima posebno trebamo čuvati zdravlje, pa je odlična vijest da je prekapanju odjeće u trgovinama i beskonačnom čekanju na red u garderobama došao kraj, a da i dalje možemo biti u korak sa svjetskom modom i izgledati izvrsno samo uz nekoliko klikova iz kućnog naslonjača.

Sadržaj omogućio BestSecret

New Report

Close