U Hrvatsku uskoro stižu novi streaming servisi, mnogi će biti oduševljeni

Autor: Sergej Novosel Vučković , 13. veljača 2022. u 11:03
U ponudi će na HBO MAX-u biti i novi naslov iz niza o čovjeku-pauku: Spiderman: Put bez povratka/COLUMBIA PICTURES INDUSTRIES, INC. AND MARVEL CHARACTERS, INC.

Uskoro HBO MAX umjesto HBO GO, a od ljeta je dostupan i Disney+. Na repertoaru tisuće filmova i serija.

Gledateljima televizije u Hrvatskoj, pogotovo korisnicima streaming platformi, uskoro dolaze nove poslastice.

Sony Pictures Television i WarnerMedia najavili su produženje ugovora o distribuciji sadržaja u srednjoj i istočnoj Europi, što će osigurati nadolazeće dugometražne Sony Pictures Entertainment (SPE) filmove na HBO kanale i streaming platformu HBO Max diljem regije, naveli su u četvrtak iz HBO Adria.

Ova regija obuhvaća Poljsku, Češku, Slovačku, Mađarsku, Rumunjsku, Bugarsku, Moldaviju, Sloveniju, Hrvatsku, Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu i Sjevernu Makedoniju, gdje će se moći gledati filmovi i serije kao što su blockbusteri Venom 2, Istjerivači duhova: Naslijeđe, Uncharted, Morbius i Spiderman: Put bez povratka (globalno je, u prosincu lani, potonji ostvario treći najbolji debi u kinima u povijesti, zaradivši u mjesec i pol dosad više od 1,7 milijardi dolara).

U ponudi su također i Najsretnije doba godine, Galerija slomljenih srca, Monster Hunter, serijali filmova Hotel Transilvanija i Petar Zecimir…

Podsjećamo, platforma HBO Max u Hrvatsku dolazi 8. ožujka kad će zamijeniti postojeću HBO GO, a reklamira se kao potpuno novo streaming iskustvo, koje će prvi put objediniti omiljene naslove ne samo iz Warner Brosa, već i one iz repertoara produkcija HBO, DC, Cartoon Network i Max Original.

“HBO Max nudi najbolju zabavu, filmove, originalne serije i sadržaje za djecu”, kaže Christina Sulebakk, generalna direktorica za HBO Max EMEA.

Nedavno je također objavljeno da u Hrvatsku ovoga ljeta dolazi i streaming platforma Disney+, ‘čedo’ kompanije The Walt Disney Company, slavne po stvaranju animiranih i ne samo takvih filmova i pravih spektakala.

Hrvatska će se naći na popisu 42 države i 11 novih teritorija diljem svijeta u kojima će se moći pratiti, najavljuju iz Disneyja, ekskluzivni, originalni sadržaji i tisuće naslova serija i filmova Disneyja, Pixara, Marvela, Star Warsa, National Geographica i ostalog zabavnog sadržaja.

Komentirajte prvi

New Report

Close