Najjeftiniji svjetski hosteli – noćenje za samo 5 kuna

Autor: Poslovni.hr , 29. srpanj 2014. u 13:23
Foto: Thinkstock

Iako mnogi misle da se cijene hostela kreću od 10 eura, izbor hostelbookers.com-a poprilično će vas razuvjeriti.

Iako su novčanici mnogih sve tanji, teško se odreći putovanja. Ako ne koristite on-line servise s besplatnim smještajem poput Couchsurfinga ili Hospitality, najbolja opcija još uvijek su hosteli. Iako mnogi misle da se cijene hostela kreću od 10 eura prema gore, izbor hostelbookers.com-a poprilično će vas razuvjeriti.

1. Silvery Moon Bungalow, Koh Pha Ngan, Thailand
Hedonističko otočje i jedno od najpoznatijih party destinacija u svijetu. Najluđe proslave su u u noćima punog mjeseca, a za boravak u bungalowu blizu plaže trebate izdvojiti tek 2.34 eura.

2. Instituto J.F.K., Contepec, Mexico
Jedna od najljepših i najposjećenijih meksičkih provincija s predivnim planinama i šumama svega nekoliko sati udaljena od Mexico Cityja. Boravak u malom simpatičnom hostelu stoji samo 0.66 eura za noć!

3. Baluch Backpackers, Cordoba, Argentina
Stare ulice,  kolonijalna arhitektura + ugodni i cjenovno vrlo povoljni hosteli čekaju vas ako posjetite Cordobu, drugi po veličini grad u Argentini. U hostelu vas čeka predivna terasa i elegantni balkoni i još mnogo toga. Cijena? Samo 5 eura za noć.

4. Cosy Guest House, Jodhpur, India
Najjeftiniji hosteli u Jodhputu kreću se od 2 eura za noć, a ako želite biti sami u svojoj sobi, pridodati ćete još dva i pol eura. Treba izdvojiti vrhunsku kuhinju i pogled koji oduzima dah.

5. Wildebeest Camp, Nairobi, Kenya
Većina posjećuje Nairobi zbog obližnjeg Kilimanjara, ili fantastičnog "divljeg života" Kenije. U opuštenoj atmosferi, tamo vas čekaju hosteli u obliku šatora za vrlo popularnu cijenu – 5.50 eura za noć.

Komentirajte prvi

New Report

Close