Provod na jedan drugačiji način: Osmislili koncept kojem se svi gosti rado vraćaju

Autor: Lucija Špiljak , 08. siječanj 2022. u 12:24
Stipe Mamić, osnivač Art Bottege sa svojim timom,/PD

Art Bottega, prvi hrvatski ‘wine and paint’ studio koji od 2018. organizira Pineli & Vino večeri, osmislio je koncept kojem se svi gosti rado vraćaju.

“Tu je slobodan doći svatko tko želi svoj izlazak provesti na jedan drugačiji način”, kaže tim iz Art Bottege, prvog hrvatskog “wine and paint” studija koji od 2018. godine u Splitu, a zatim i u Zagrebu i Zadru pruža građanima novo iskustvo slikanja uz vino. Pritom nije važno imate li iskustva u slikanju jer program vode akademski umjetnici i kreativci.

Ovaj je koncept vani poznat kao Wine and Paint, a uz dosta individualniji pristup i više zabave stigao je prije tri godine i u Hrvatsku u obliku Pineli & Vino večeri. Radionice se održavaju u  studijima Art Bottege u Splitu, Zagrebu i Zadru u samim centrima grada od četvrtka do nedjelje, a ugošćuju do 20 ljudi.

Na ideju je došao Stipe Mamić koji se za vrijeme studentske razmjene u New Yorku upoznao sa sličnim konceptom. Po povratku je okupio kreativce u Art Bottega tim kako bi sugrađanima ponudio novi način zabave.

Prve radionice održane su u Splitu, a danas se organiziraju i u Zagrebu i Zadru, a svaka ugošćuju do 20 ljudi/PD

Željeli su zajedno potaknuti ljude da izađu iz zone komfora, probude dijete u sebi i zabave se na drugačiji način. Upravo zato, kažu iz tima, uspjeh ovog koncepta počiva na ekonomiji iskustva koja se nametnula kao važan trend na tržištu.

Osmislili su koncept koji je blizak najprije hrvatskim građanima, no dolazi im i puno gostiju iz inozemstva.

Naglasak na emociji doživljaja
“Većina gostiju iz SAD-a govore kako im je naša verzija puno draža, osobnija i veći naglasak stavlja na emociju doživljaja. Većina naših profesionalnih slikara koji su članovi tima osim engleskog govore još koji europski jezik pa naša druženja izvodimo i bilingvalno po potrebi.

Nove vrste aktivnosti DIY (do it yourself) iznimno su popularne jer pružaju kupcima bolji doživljaj od same konzumacije postojećih dobara ili usluga. Dakle, u našem Pineli & Vino konceptu kombinaciju pojedinih usluga, proizvoda i navika potrošača prelili smo u novu aktivnost koja ima dodatnu vrijednost za naše kupce.

Želja je ljude potaknuti da izađu iz zone komfora, probude dijete u sebi i zabave se na drugačiji način/PD

Upravo iz tog razloga nas je tržište prepoznalo, a ljudi nam se redovito vraćaju na ova zajednička druženja. Osim pojedinaca ovaj koncept prepoznale su i brojne vodeće Hrvatske kompanije koje su nam povjerile organizaciju korporativnih druženja za svoje poslovne kolege i partnere iz inozemstva kao što su Atlantic, Photomath, Novartis, Reckitt Benckiser, Hewlett Packard-HP, British American Tobacco, Agency 404, Zvijezda, Degordian i mnogi drugi.

Selekcija domaćih vina
Pineli & Vino večeri su jedinstveno iskustvo koje objedinjuju zabavu i kreativnost. Naši profesionalni voditelji su zaduženi da bez obzira kada ste se zadnji put susreli s pinelom (dalmatinski kist), od vas naprave umjetnika.

Ulaznice se kupuju putem weba, a uključuju sav potreban slikarski materijal i opremu, stručno vodstvo, ugodnu glazbu i izvrsno društvo. Sve to popraćeno je vrhunskom selekcijom kvalitetnih domaćih vina koja kod nas u Art Bottega studijima možete konzumirati upravo onoliko koliko želite.

Najbolje je što svoje malo umjetničko djelo nosite sa sobom kao uspomenu na ovo unikatno iskustvo i zabavu”, zaključuju iz tima čiji je moto “Povedite svoje prijatelje ili pak dođite sami i upoznajte nove”.

Polaznici svoje malo umjetničko djelo nose sa sobom kao uspomenu na ovo unikatno iskustvo i zabavu/PD

Komentirajte prvi

New Report

Close