Može li se strani jezik kvalitetno naučiti u kratkom vremenskom roku?

Autor: Promo , 23. veljača 2021. u 08:15

Boutique Lingua ima svoju vlastitu virtualnu učionicu koja je kreirana baš za učenje i nastavu te omogućuje odličnu koncentraciju na sadržaj kao i didaktičke mogućnosti.

Savladati neku vještinu dok spavamo ili se samo jednog dana probuditi s novim znanjem jedna je od najdavnijih ljudskih želja. Stvarnost nas uči da bez uloženog rada i truda nema pravih i dugoročnih rezultata.To posebno vrijedi za učenje stranih jezika. Sva obećanja o savladavanju jezika i kvalitetnoj konverzaciji nakon nekoliko dana nekom čudesnom metodom i programom ipak su samo obećanja. Svaki jezik je fascinantan, ali i složen sustav za čije savladavanje treba uložiti i vrijeme i ljubav. Satisfakcija dolazi sa zadovoljstvom komuniciranja na novom jeziku i svim mogućnostima koje takvo znanje donosi. Ipak postoje metode i načini gdje jezik možemo savladati u puno kraćem vremenskom roku. Jedan od najboljih načina je individualan pristup jeziku.Individualna nastava je način da se u kraćim vremenskim razdobljima kvalitetno savladaju veće količine jezičnih pravila te da ih se vrlo brzo krene primjenjivati u svakodnevnoj komunikaciji.

Boutique Lingua škola stranih jezika i prevoditeljski centar kao primarni oblik nastave ima individualnu nastavu. Osnovna postavka programa škole Boutique Lingua temelji se na činjenici da individualni pristup učenju ili usavršavanju stranog jezika omogućuje stvaranje posebne veze i razumijevanja između predavača i polaznika. Stvara se odnos uzajamnog povjerenja u kojem predavač postaje vodič, a polaznik aktivno i samostalno savladava željene jezične konstrukcije. Predavač odmah može reagirati na potrebe i želje polaznika što mu otvara prostor za kreiranje ciljanog i fokusiranog nastavnog programa. Nastava postaje ugodno i kreativno druženje.

Upravo takav pristup omogućio je kreiranje različitih oblika individualne nastave za sve potrebe.

Prednosti Boutique Lingua  individualne nastave:
– Nastavni plan izrađen isključivo za vaše satove.
– Fleksibilnost u odabiru termina.
– Nadoknada satova koji su na vrijeme otkazan.
– Sadržaj satova kreira se u skladu s vašim željama i potrebama te na temelju profesorove procjene vašeg stupnja znanja i mogućnosti.

Boutique Lingua nudi različite oblike individualne nastave s obzirom na potrebe i ciljeve polaznika te njihovo predznanje i afinitete.Posebno je oblikovana i nastava za poslovne korisnike odnosno zaposlenike poduzeća čije su potrebe poznavanja jezika vrlo često specifične i često moraju biti usavršene u kratkom vremenskom roku.

Danas više nego ikada aktualan je online način nastave.

Boutique Lingua ima svoju vlastitu virtualnu učionicu koja je kreirana baš za učenje i nastavu te omogućuje odličnu koncentraciju na sadržaj kao i didaktičke mogućnosti. Nema trošenja vremena dolaska i odlaska iz učionice te je i cijena online sata povoljnija od fizičkog.

VRSTE NASTAVE

Individualna

  • individualni tečajevi bez obzira na stupanj poznavanja jezika
  • konverzacijski individualni tečajevi za napredne korisnike
  • individualna nastava krojena po temi interesa polaznika

Ciljana

Ciljani, individualni tečajevi odnose se na tematski potpuno krojenu nastavu koja je usklađena sa stupnjem poznavanja jezika polaznika.*

*Ciljani programi se organiziraju i za grupnu nastavu

Hitne intervencije

Individualni intenzivni tečajevi koji se organiziraju po potrebi zaposlenika ( priprema za određeni poslovni sastanak, priprema za prezentaciju, govor, pregovaranje i sl.) u kratkom vremenskom roku uz intenzivnu svakodnevnu, višesatnu nastavu. Naglasak je na sadržaju koji je predmet događaja za koji se pripremaju zaposlenici. Profesor u intenzivnom tečaju gramatički, leksički i sadržajno priprema polaznike za određeni događaj kojeg je potrebno isproducirati na stranom jeziku.*

*Program „Hitne intervencije“ se organizira i za grupnu nastavu

Za više informacija o jezicima, nastavi, upisima i pogodnostima obratite se na:

www.boutiquelingua.com

Mail: info@boutiquelingua.com

Mobitel: 098 428 530

New Report

Close