Milijarder traži djevojku koju će povesti na putovanje oko Mjeseca

Autor: Poslovni.hr/Hina , 13. siječanj 2020. u 13:26
Foto: Reuters

Japanski milijarder Yusaka Maezawa u potrazi je za djevojkom koja će mu se pridružiti na putovanju oko Mjeseca, čime će ponovno pokušati privući pozornost javnosti.

Nakon što je nedavno podijelio milijune dolara svojim pratiteljima na društvenoj mreži, četrdesetčetverogodišnji Maezawa, koji je prodao svoju online modnu trgovinu Zozo Inc konglomeratu SoftBank Group, u potrazi je za slobodnim djevojkama starijim od 20 godina za sudjelovanje u showu koji će se prikazivati na streaming servisu AbemaTV.

"Kako su me počeli obuzimati osjećaji usamljenosti i praznine, razmišljam samo o jednoj stvari – ljubavi prema ženi", napisao je Maezawa na web stranici za prijave.

"Želim pronaći životnu partnericu. S budućom partnericom želim širiti ljubav i mir u svijetu iz svemira", nastavlja Maezawa koji će 2023. postati prvi putnik koji će u privatnom aranžmanu putovati oko Mjeseca u sklopu Muskova programa SpaceX.

Maezawa je nedavno prekinuo vezu s 27-godišnjom glumicom Ayame Goriki. Na put oko Mjeseca planira povesti i umjetnike koji će u svemiru stvarati djela u sklopu projekta koji je nazvao "Dragi Mjeseče".

Kandidatkinje trebaju biti "zainteresirane za odlazak u svemir, sudjelovati u pripremi putovanja i željeti mir u svijetu", navodi se na web stranici.

Rok za prijavu je 17. siječnja, a Maezawa će svoju partnericu izabrati krajem ožujka.

Komentirajte prvi

New Report

Close