Mala hrvatska tvrtka na velika vrata ušla u Hollywood, njihova stakla čuvat će Jamesa Bonda

Autor: Poslovni.hr , 21. siječanj 2015. u 10:56
Foto: Doug Peters /Press Association / Pixsell

Poznata je činjenica da hrvatska tvrtka Lipik Glas proizvodi automobilska stakla za renomirane proizvođače skupocjenih automobila.

Poznata je činjenica da hrvatska tvrtka Lipik Glas proizvodi automobilska stakla za renomirane proizvođače skupocjenih automobila. Ferrari, Bentley i Aston Martin samo su neki od klijenata ove slavonske tvrtke, a toj listi sada možemo pridodati i novi Aston Martin DB10 koji će u novom filmu voziti James Bond. 

Stakla za poseban model Aston Martina koji će biti korišten za snimanje novoga filma o Jamesu Bondu isporučili smo u studenom 2014. godine – potvrdio je direktor Danijel Zadjelović, a piše 24.sata

U istoj godini kad slavimo 50 godina suradnje s agentom 007 predstavljamo ovaj prekrasan sportski automobil. Slavlje će biti dvostruko – poručio je kreativni direktor Aston Martina Marek Reichman 4. prosinca u prostorijama filmskog studija Pinewood, u kojem je i predstavio ovaj specijalni model čija su stakla, osim što su hrvatska, specijalna i zbog raznih dodataka.

To su visokokvalitetna stakla s posebnim svojstvima. Zaštita od solarnog zračenja, zaštita od buke, ugrađeni mikrogrijači, ugrađene antene, posebna lagana stakla od 0,7 milimetara, stakla koja se zatamnjuju pritiskom na gumb… – ponosno govori Zadjelović.

Komentirajte prvi

New Report

Close